Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Causa Karel a Vendula - kniha, ktorá otriasla českým šoubiznisom!

Vendula v knihe prezdradila, že mala so Svobodom ťažký život. Zobraziť galériu (2)
Vendula v knihe prezdradila, že mala so Svobodom ťažký život. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Sex v trojke, Karlove milenky, manželské hádky za asistencie polície - nič tu nezostalo tabu. Presne rok po smrti českého skladateľa Karla Svobodu († 68) uzrela svetlo sveta škandalózna kniha s názvom Téma na román: Causa Karel a Vendula.

Najšokujúcejšie je, že na jej príprave sa mala podieľať aj Vendula (35), vdova po nebohom skladateľovi. Nejedno manželstvo českých hviezd sa otriaslo v základoch, keď médiá obletela správa, že notes Karla Svobodu začal vydávať svoje tajomstvá. Známy skladateľ si totiž podrobne viedol záznamy o svojich sexuálnych zážitkoch a každú milenku, medzi ktoré mali patriť napríklad i Helena Vondráčková, Iveta Bartošová, Jitka Zelenková či Dáda Patrasová, aj ohodnotil.

"Niekoľkokrát medzi nami niečo prebehlo, nebola v tom však žiadna zamilovanosť alebo vzťah, iba sex. Myslím, že mu išlo iba o čiarku do notesa," povedala v knihe Téma na román Dáda Patrasová.

Vendula pritom o všetkých avantúrach milovaného muža vedela. Jednu milenku, svoju vtedajšiu manikérku, mu dokonca vybrala sama. A potom si spolu užívali v trojke niekoľko rokov. Časté Svobodove nevery však boli aj častou príčinou manželských hádok, ktoré neraz musela pacifikovať až polícia. "Pamätám sa, a nebolo to iba raz, ako som sedela schúlená a uplakaná v kuchyni na zemi a kričala na Karla, že si podrežem žily. Že to takto s nami ďalej nejde, že toto proste už nevydržím,“ hovorí Vendula v knihe o živote so skladateľom.


Škandalózny román pokrstili v utorok v Prahe červeným vínom.

Causa Karel a Vendula
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČTK)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu