Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rezešová si zavarila pri rozvode

Rezešovci majú posledné rozvodové konanie koncom januára. Zobraziť galériu (6)
Rezešovci majú posledné rozvodové konanie koncom januára. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE/BRATISLAVA - Bývalá modelka Linda Rezešová (29) si zrejme pred blížiacim sa rozvodom poriadne zavarila! Jej americký sobáš s milionárom Borisom Kollárom (42) sa dokonca môže pretriasať aj na januárovom pojednávaní s manželom Júliusom na košickom súde. Oberie ju jej výstrelok v Las Vegas o nejaký ten miliónik v boji s východniarskym magnátom?

Záhadný decembrový sobáš Rezešovej a Kollára môže exmodelke poriadne uškodiť pri jej poslednom rozvodovom konaní. Aj keď informácie právnikov hovoria, že súd by mal rozhodovať len v merite veci, teda rozvodu partnerov, všetko môže byť aj inak.

"Súd dopredu nemôže prejudikovať, ako rozhodne," uviedla hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Marcela Gálová na otázku, ako by súd postupoval, ak by advokát jedného z partnerov na civilnom konaní požiadal, aby sa súd venoval aj nelegálnemu sobášu druhého partnera ešte pred samotným rozvodom. Podľa nami oslovených právnikov by súd mal len vykonať úkon, o ktorý bol požiadaný, v tomto prípade rozvod. "Je to bežný postup, no pri súčasnom stave by som sa ničomu nedivil," dodal jeden z oslovených odborníkov.

Na slovenskom veľvyslanectve nám fakt, či sa stále vydatá Linda sobášom v Las Vegas dopustila protiprávneho činu, potvrdiť nedokázali. Modelkinu situáciu by však mohol komplikovať aj fakt, že jej 7-ročná dcérka Viktória narodením v New Jersey automaticky získala americké občianstvo.

Podľa informácií Nového Času čaká manželov Rezešovcov posledné rozvodové konanie už o pár týždňov. Na tých doterajších sa dvojica ani raz nestretla zoči-voči, raz chýbala Linda, inokedy zas Július.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu