Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kollár a Rezešová: Záhada sobáša v Las Vegas

Boris Kollár a Linda Rezešová sa na Plese v opere po prvýkrát verejne ukázali ako pár. Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár a Linda Rezešová sa na Plese v opere po prvýkrát verejne ukázali ako pár. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Svoj vzťah už netaja! Na sobotňajšom Plese v opere sa po prvýkrát oficiálne na verejnosti ukázali exmodelka Linda Rezešová (29) a milionár Boris Kollár (42).

Párik podľa informácií Nového Času 18. decembra absolvoval tajný sobáš v meste hriechu - Las Vegas. Aj keď obaja túto skutočnosť zahmlievajú, faktom ostáva, že na sobáš v Amerike potrebovali tri dôležité doklady, a to doklady totožnosti, rodný list a potvrdenie o právnej spôsobilosti na akt. Bolo to teda celé naplánované, alebo je za všetkým niečo úplne iné?

Najhonosnejší slovenský bál Ples v opere v sobotu pritiahol aj momentálne najmedializovanejší pár šoubiznisu, podnikateľa a milionára Borisa Kollára a exmodelku Lindu Rezešovú. Tí sa tu po prvýkrát oficiálne ukázali na verejnosti ako pár.

Podľa informácií Nového Času sa však ešte predtým mala dvojica vlani na svojom utajovanom americkom výlete 18. decembra zosobášiť! Svedčí o tom zápis v nevadskom registri uzavretých manželstiev na oficiálnej stránke Clark County. Ten Kollára a Rezešovú eviduje pod číslom - 20071217001037- 630. Ak by údaj v registri neklamal, musela mať dvojica celú akciu premyslenú. Na sobáš v Amerike totiž našinci potrebujú najmenej tri dôležité doklady.

Doklad totožnosti, rodný list a potvrdenie o spôsobilosti na takýto akt. Práve to by malo Linde Rezešovej chýbať, keďže oficiálne ešte stále nie je rozvedená so svojím manželom Júliusom. „No tak vidíte, keď všetky tie veci nemáte, tak to asi nemôže byť tak, nie?“ povedal nám včera Kollár, ktorý ďalej so smiechom dodal: „Tak to je nejaká blbosť. Viac sa k tomu nebudem vyjadrovať. Je to veľký fór, ja sa na tom veľmi zabávam.“

Linda Rezešová ešte v piatok informáciu o svojom americkom sobáši nevyvrátila, ani nepotvrdila. Na otázku Nového Času dodala: „Berte to ako chcete.“ Podľa informácií Nového Času má posledné tretie rozvodové státie Lindy s manželom Júliusom prebehnúť koncom januára, začiatkom februára. A potom by už mohla byť definitívne voľná. Či opäť vydatá?



Podnikateľ Kollár a bývalá modelka Rezešová sa zabávali v spoločnosti Jozefa Majského ml. s manželkou Danou.

Kollár a Rezešová: Záhada
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)




Podľa registra manželstiev v oblasti Nevady sú Boris a Linda manželmi.

Kollár a Rezešová: Záhada
Zobraziť galériu (3)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu