Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Rezešová vs. Rezeš: Kto z nich je šťastnejší?

Nový párik slovenskej smotánky: Linda Rezešová a Boris Kollár Zobraziť galériu (6)
Nový párik slovenskej smotánky: Linda Rezešová a Boris Kollár (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Spája ich dcérka a ešte stále spoločný majetok! Až koncom januára čaká exmodelku lindu Rezešovú (29) a košického podnikateľa Júliusa Rezeša (37) posledné rozvodové pojednávanie.

Po ňom získajú obaja voľnosť a budú sa môcť naplno oddať novým vzťahom. Linda „novému manželovi“ - milionárovi Borisovi Kollárovi (42), a Július priateľke - misske Eve Džodlovej (24). Kto z dvojice získa konečne s novým partnerom aj šťastie?

Zdá sa, že pred posledným rozvodovým pojednávaním je na tom lepšie Július Rezeš. Kým ešte stále jeho manželka Linda (29) si svojím americkým sobášom s milionárom Borisom Kollárom poriadne zavarila, on seká dobrotu. Do karát mu nepochybne nahráva najmä skutočnosť, že jeho vzťah s bývalou misskou Evou Džodlovou (24) už médiá až tak nezaujíma.

S bývalou Miss Universe SR 2002 sa košický boháč dal dokopy len vlani v júli. Dvojica však svoj vzťah doteraz nikdy oiciálne nepotvrdila. „K svojmu súkromiu sa nechcem vyjadrovať,“ opakuje mladý Rezeš tvrdošijne dookola tú istú vetu. Rovnako odmieta komentovať aj komplikovanú situáciu okolo svojej stále zákonitej manželky Lindy a jej sobáša v Las Vegas. On sám si vtedy ešte Lindu Lenšovú vzal potajomky v roku 2000 v Košiciach. Nevesta dokonca na sebe nemala ani klasické svadobné šaty.

Rezeš a Rezešová si však zrejme neveľmi šťastné obdobie v manželstve budú môcť už čoskoro vynahradiť. Januárový termín rozvodu je za dverami. A zdá sa, že obaja sú už aj rozhodnutí s kým! Ešte predtým sa však párik bude musieť dohodnúť nielen na rozdelení spoločného majetku, ale aj na osude dnes už 7-ročnej dcéry Victorie.

Čas ukáže, či Linda skutočne nájde svoje šťastie pri Borisovi Kollárovi, mužovi, ktorý podľa médií až pričasto strieda partnerky. A Július pri niekdajšej priateľke našej tenisovej jednotky Dominika Hrbatého, Eve Džodlovej. Isté však je jedno, oboch delí od ich vyvolených 13- ročný vekový rozdiel. Bude pre nich tentoraz magická trinástka tou šťastnou? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu