Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Linda Rezešová a Boris Kollár: Sobáš v Las Vegas!

Rezešová - je ženou dvoch mužov alebo ide o niečo úplne iné?. Zobraziť galériu (4)
Rezešová - je ženou dvoch mužov alebo ide o niečo úplne iné?.

BRATISLAVA - Bývalá modelka Linda Rezešová (29) a milionár Boris Kollár (42) sa tesne pred Vianocami do amerického Las Vegas zrejme nevybrali len tak náhodou.

Podľa informácií Nového Času sa dvojica v Amerike 18. decembra 2007 tajne zosobášila! Párik prezradil americký register manželstiev, ktorý ich eviduje pod číslom 20071217001037630. Myslí to exmodelka, ktorá je stále vydatá vážne alebo je za celou vecou niečo iné?

Podnikateľ Kollár najskôr v médiách tvrdil, že do amerického Las Vegas sa vybral pracovne. Fakt, že v zámorí ho sprevádza aj Linda Rezešová priznal až oveľa neskôr. Dvojica spolu vzápätí strávila Vianoce, Silvester a chystá sa aj na dnešný Ples v opere.

Otázkou ostáva, prečo sa odrazu starý mládenec s povesťou sukničkára ukazuje v spoločnosti stále tej istej ženy. Nový Čas pozná odpoveď. Párik sa totiž počas svojej cesty v Las Vegas vlani 18. decembra zosobášil. Svedčí o tom zápis v nevadskom registri uzavretých manželstiev na oficiálnej stránke Clark County, ktorý párik eviduje pod číslom - 20071217001037630.

Linda Rezešová informáciu o svojom americkom sobáši nevyvrátila ani nepotvrdila. Na otázku Nového Času dodala: "Berte to ako chcete." Na celej veci by nebolo nič zvláštne, keby Linda Rezešová oficiálne stále nebola zákonitou manželkou košického podnikateľa Júliusa Rezeša. Ten nám včera prostredníctvom hovorcu odkázal, že k otázkam zo súkromia sa vyjadrovať nechce. Borisa Kollára sa nám zohnať nepodarilo.

Kollár a Rezešová sa spoznali vlani v lete, do zamilovanosti sa však ich vzťah zmenil asi pred mesiacom. Bývalá modelka Linda sa od manžela v Košiciach odsťahovala pred troma rokmi. Ich vzťah sa rozpadol po deviatich rokoch, kvôli dcérke Viktórii sa však niekoľkokrát pokúšali dať dokopy. Manželia Rezešovci dokonca spolu koncom novembra strávili aj dovolenku v arabskom Abu. Rodinnej idylke však evidentne odzvonilo. Linda začína nový život s Borisom Kollárom, mužom, ktorého slovenské médiá zvykli titulovať ako sukničkára a plejboja.

Je to vôbec manželstvo?

V prípade, že je už raz niekto ženatý, alebo žena vydatá, nemôže vstúpiť do ďalšieho manželstva, aj keď by bol sobáš v inej krajine. "V takom prípade súd aj bez návrhu rozhodne, že manželstvo je neplatné, nakoľko podľa slovenského práva ide o okolnosť vylučujúcu uzavretie manželstva," vysvetľuje advokát Juraj Michálik.

Linda Rezešová a Boris
Zobraziť galériu (4)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu