Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozboril a Ťapáková: Egypt ich dal dokopy

Milenci si dovolenku výborne užili. Zobraziť galériu (5)
Milenci si dovolenku výborne užili. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Užívali si pri mori! Moderátor Vilo Rozboril (40) a jeho priateľka, marketingová riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková (45), sa len nedávno vrátili zo spoločnej dovolenky v slnečnom Egypte. Novému Času sa podarilo získať zábery z ich spoločných radovánok...

Moderátor Vilo Rozboril spolu so svojou partnerkou Zuzanou Ťapákovou sa nedávno vrátili z týždennej dovolenky, ktorú strávili v Egypte. „Bol to rezort odporúčaný kamarátmi, takže sme skôr išli do neznáma. Priznám sa, že Zuzku som musel troška ukecávať, lebo sa bojí lietania,“ povedal Rozboril, ktorému sa týždeň nakoniec málil a bol by ochotný ostať v Egypte aj dlhšie.

Spokojná bola aj Ťapáková, ktorej vzťah s Rozborilom sa prevalil v médiách vlani v novembri. „Po pamiatkach sme príliš nechodili, lebo ja ani nie som veľmi pamiatkový typ. Išlo nám predovšetkým o oddych a relaxáciu po stresovom období v práci,“ dodala marketingová riaditeľka Markízy. Tá v slnečnej krajine aspoň vyzdravela z chrípky. Párik prezradil, že najviac si užívali more a kúpeľné procedúry, ktoré boli k dispozícii v hoteli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu