Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Milenci Rozboril a Ťapáková: Tajomná návšteva nemocnice

Bratislava - 16. 11. 2007 - 15.30 hod.: Ťapáková išla do nemocnice ako Rozborilova opora.
Bratislava - 16. 11. 2007 - 15.30 hod.: Ťapáková išla do nemocnice ako Rozborilova opora.

BRATISLAVA - Partneri sa vedia podržať aj v ťažkých chvíľach! Populárny moderátor Vilo Rozboril a marketingová riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková včera Novému Času priznali, že spolu tvoria pár.

Urobili tak potom, čo ich Nový Čas v piatok nafotil, ako si držiac sa za ruky vykračujú do nemocnice na Mickiewiczovej ulici v Bratislave. Otázkou však ostáva, ktorý z dvojice potreboval náhlu pomoc lekárov a prečo?

Najpravdepodobnejšie je, že párik do nemocnice priviedli opakujúce sa zdravotné problémy Vila Rozborila. Nie je totiž tajnosťou, že moderátor tr pí problémami s chrbticou viac ako desať rokov. Po tom, čo ho Nový Čas v piatok popoludní v sprievode partnerky Zuzany Ťapákovej odfotil, ako spolu kráčajú do bratislavskej nemocnice, moderátor priznal: „Bol som v nemocnici na infúzii, pretože mám občasné problémy s chrbticou, a Zuzana bola so mnou.“

Pri piatkových nepríjemných zdravotných problémoch mu bola veľkou oporou práve jeho partnerka Zuzana Ťapáková. Dvojica však vzťah oficiálne priznala až po zverejnení fotografií. „Človek chodí do nemocnice s niekým, na kom mu záleží,“ povedala včera na margo snímok Novému Času marketingová riaditeľka televízie Markíza. Na otázku, aký je ich skutočný vzťah, len dodala: „Veľmi blízky, a viac to nebudem komentovať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu