Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozboril: Vzťah s najsilnejšou ženou Markízy!

Zuzana Ťapáková sprevádzala svojho priateľa Vila Rozborila pri príchode do nemocnice. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Ťapáková sprevádzala svojho priateľa Vila Rozborila pri príchode do nemocnice. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Hra na skrývačku sa skončila! Šuškandám o tom, že obľúbený moderátor Vilo Rozboril a marketingová riaditeľka Markízy tejto televízie Zuzana Ťapáková tvoria pár, odzvonilo.

Novému Času sa ich podarilo v piatok popoludní nafotiť, ako si držiac sa za ruky vykračujú do nemocnice na Mickiewiczovej ulici v Bratislave. Zdá sa, že populárny zabávač zahorel tentoraz láskou priamo k najmocnejšej žene Markízy. Ako dlho to milenci taja?

Srdce Vila Rozborila si tentoraz nezískala hocijaká žena! Moderátorovi sa podarilo učarovať priamo sympatickej marketingovej riaditeľke Markízy Zuzane Ťapákovej. Tá je v mediálnych kruhoch často považovaná za sivú eminenciu televízie.

To, čo sa na chodbách Markízy už dlhšie pošuškávalo, je však teraz potvrdené. Novému Času sa podarilo párik prichytiť pred budovou nemocnice na Mickiewiczovej v piatok okolo druhej popoludní. Na otázku, čo tam spolu robili, členka topmanažmentu Zuzana Ťapáková vysvetlila: „Človek chodí do nemocnice s niekým, na kom mu záleží.“ Moderátor bol v objasňovaní ich vzťahu napodiv otvorenejší a netajil sa tým, aký vzťah spolu prežívajú. „Intenzívny, každodenný, včera dokonca veľmi intenzívny,“ dodal so smiechom, no vzápätí zvážnel. „Sme spolu,“ priznal stručne.

Podľa informácií Nového Času si však známy pár spočiatku dával veľký pozor a svoj vzťah pred všetkými tajil. Dvojica sa spolu na verejnosti ukazovala len sporadicky a párik sa zakaždým tváril výsostne profesionálne. Tiché tamtamy však fungovali dokonale: „To neriešime, my sa ale ani neskrývame,“ dodal Rozboril. Zabávač je dvakrát rozvedený a rovnako rozvedená je aj Zuzana Ťapáková. Nie je teda dôvod skrývať sa...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu