Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Aneta Parišková športuje pre svojho chlapčeka!

Aneta minulý týždeň začala so špeciálnymi cvičeniami pre budúce mamičky. Zobraziť galériu (2)
Aneta minulý týždeň začala so špeciálnymi cvičeniami pre budúce mamičky. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Hoci Aneta Dočekalová-Parišková (34) nie je prototypom športovo založenej ženy, predsa ju v týchto dňoch možno vídať v posilňovni. Dôvodom, prečo sa budúca mamička potí v cvičebnom úbore, je chlap.

A nie hocijaký! Ide o momentálne najdôležitejšieho "muža" jej života, ktorý už šesť mesiacov rastie v moderátorkinom brušku. Obľúbená jojkárska moderátorka sa už pekne zaobľuje, ale nič si z toho nerobí. Anetu Dočekalovú-Pariškovú nevyvádza z miery ani niekoľko kilogramov navyše. Napriek tomu sa odhodlala a po šiestich mesiacoch tehotenstva konečne navštívila fitnescentrum. "Mám kopec energie, ktorú mi dodáva malý. Zatiaľ som pribrala osem kilogramov, ale cítim sa výborne," tvrdí moderátorka, ktorá sa snaží dodržiavať najmä životosprávu.

Dočekalovci sa už na prvorodeného chlapčeka tešia. "Manžel by chcel Dávida, ale meno ešte nie je definitívne," hovorí Aneta. Moderátorka prezradila, že manžela netlačí k tomu, aby bol pri pôrode, pretože by nerada riskovala odpadnutého otecka na pôrodnej sále. "Ale dostal knihu o pôrode, tak sa aspoň teoreticky vzdeláva," smeje sa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu