Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Parišková-Dočekalová: Bojím sa potratu!

Problémy Davida Dočekala ohrozujú aj jeho manželku Anetu a ich nenarodené dieťa.
Problémy Davida Dočekala ohrozujú aj jeho manželku Anetu a ich nenarodené dieťa. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Moderátorka Aneta Parišková (34) má v týchto dňoch vážne obavy o život svojho nenarodeného dieťatka!

Za všetkým stojí konflikt jej manžela, finančníka Davida Dočekala (30) a jej bývalého šéfa z Markízy Pavla Ruska (44). Vojna medzi manželmi Dočekalovcami a Ruskom sa rozhorela údajne pre 90 miliónov a auto. Na celý spor však dopláca práve bezbranná a nič netušiaca Aneta.

Konflikt, ktorý Pavol Rusko s Davidom Dočekalom začali riešiť cez médiá, sa v týchto dňoch nebezpečne dotýka tehotnej Anety Pariškovej. Muži sa údajne sporia o 90 miliónov korún a luxusné auto. Dočekal je rozhodnutý všetko hnať pred súd.

„Budem to riešiť iba právnou cestou ako slušný človek,“ povedal včera pre Nový Čas. V tomto nebezpečnom boji sa však zmieta práve Aneta. „Viem, že pán Rusko môjho manžela z niečoho obviňuje. Ja sa však k tomu vyjadrovať nebudem,“ snaží sa chrániť Aneta pred zatiahnutím do konfliktu. Veď o pozadí tohto sporu vie len málo: „Podrobnosti o pracovných aktivitách môjho manžela neviem, jeho práca je do značnej miery založená na diskrétnosti.“

Bezbranná tehotná žena je však vystavená obrovskému tlaku a len s námahou sa snaží udržať chladnú hlavu. Napriek tomu, že v minulosti s Ruskom spolupracovala, teraz má na neho ťažké srdce. „Ešte v lete sme spolu normálne komunikovali,“ hovorí Aneta. Teraz sa všetko zmenilo. „Mrzí ma, že pán Rusko zaútočil na môjho manžela - a teda aj na mňa - práve v najkrajšom období, keď čakáme dieťa. Je to pre mňa veľmi nepríjemné a stresujúce. Bojím sa, aby som nepotratila,“ vyjadrila svoje obavy moderátorka.

Podľa nej je Ruskovo počínanie z ľudského hľadiska poľutovaniahodné. Nad klebetami, že by David Dočekal pred problémami utekal do zahraničia, Aneta len krúti hlavou. „Momentálne sme obaja v Bratislave, manžel práve sedí vedľa mňa. Medzi Bratislavou a Prahou predsa pendlujeme už päť rokov. David má v Česku nielen pracovné aktivity, ale aj rodinné. Dá sa povedať, že viac času trávi na Slovensku,“ uzavrela moderátorka. S Pavlom Ruskom sa Novému Času napriek všetkým snahám nepodarilo skontaktovať.

ČO SPÁJA PARIŠKOVCOV A PAVLA RUSKA:

- Rusko Anetu objavil ako televíznu tvár Markízy, neskôr sa stala jednou z najobľúbenejších moderátoriek.
- V Markíze vydržala 10 rokov, získala 5 ocenení TOM a 3 OTOv.
- V roku 2002 spolupracovala Aneta s Ruskom na predvolebnej kampani ANO.
- Aneta sa krátko venovala Nadácii Markíza, ktorú Rusko založil.
- Cez Ruska sa Aneta zoznámila so svojím súčasným manželom Davidom Dočekalom.
- Dočekal robil Ruskovi istý čas finančného poradcu.
- Aneta pôsobila v Ruskovej politickej strane ANO, kde mala treti emiesto na kandidátke.
- Dočekalovci boli aj s Ruskom na dovolenke na Kréte.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu