Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pariškovej manžel David Dočekal: Zastrašiť sa nikým nenechám

David Dočekal sa bojí o svoju tehotnú manželku Anetu. Zobraziť galériu (15)
David Dočekal sa bojí o svoju tehotnú manželku Anetu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Strach o život rodiny, ťahanice o veľké peniaze a návštevy nebezpečne vyzerajúcich mužov. To všetko momentálne dusí manželov Dočekalovcov.

Spor medzi bývalým šéfom Markízy Pavlom Ruskom (44) a finančníkom Davidom Dočekalom (30) naberá nebezpečné rozmery. A to až do takej miery, že Dočekal sa bojí o život svojej manželky Anety Pariškovej a ich nenarodeného dieťaťa!

K boju Pavla Ruska a Davida Dočekala o údajne 90 miliónov a luxusné auto, sa nechce český finančník cez médiá veľmi vyjadrovať. Na adresu toho, čo sa povráva, len stručne dodal: „Chcem zdôrazniť, že Pavla Ruska som o žiadne peniaze ani auto neobral. Informácie, ktoré šíri, sú nepravdivé.“ Hlbšie o spore však nemieni hovoriť. „Nechcem to bližšie komentovať, pravdou je, že mám strach o život svojej tehotnej manželky a dieťaťa,“ povedal manžel jojkárskej moderátorky Anety Pariškovej.

Dôvodom Dočekalových obáv má byť podľa informácií Nového Času najmä nedávna návšteva nebezpečne vyzerajúcich mužov, ktorí ho pod falošnou zámienkou vylákali z vlastného domu. Muži údajne poznali spor Ruska s Dočekalom a svoje požiadavky formulovali jasne a dôrazne. Navyše sa vraj netajili tým, že ich poslal bývalý šéf Anety Pariškovej Pavol Rusko. Ten však akékoľvek spojenie s takýmito podozrivými ľuďmi popiera: „(smiech) Je to absolútna lož a výmysel, a čudujem sa, ako vôbec niekto môže takéto nezmysly šíriť,“ dodal.

Finančník David Dočekal má však evidentne strach o bezpečie svojej najbližšej rodiny a je odhodlaný bojovať do konca: „Zastrašovať sa nenechám, a ako som už povedal, spor budem riešiť iba právnou cestou ako slušný človek.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu