Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aneta Dočekalová-Parišková: Mužovi kúpila nahotinky!

Aneta Dočekalová-Parišková si veci v aukcii najskôr dobre prehliadla. Zobraziť galériu (4)
Aneta Dočekalová-Parišková si veci v aukcii najskôr dobre prehliadla. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Aneta Dočekalová-Parišková sa buchla po vrecku! Na sobotňajšej charitatívnej aukcii UNICEF v Košiciach to poriadne roztočila.

Pre manžela vydražila ročenku časopisov Playboy 2007 zviazanú v koži (3 000 Sk), pre mamu získala poukaz na skrášľovaciu kúru (20 500 Sk) a kúpila aj tenisovú súpravu (8 000 Sk) od Karin Cílekovej-Habšudovej.

Aneta nielen dobre nakúpila, ale pochvaľovala si aj zmysel celej akcie. „Som rada, že takto získané peniaze pôjdu na dobrú vec,“ zdôraznila moderátorka. Výťažok z dražby totiž poputuje na Linku detskej dôvery pri UNICEF Slovensko.

Mimoriadny záujem bol na prvej takejto dražbe v Košiciach najmä o tričko s Marilyn Monroe, ktoré mala oblečené Monika Flašíková-Beňová v Európskom parlamente počas minúty ticha za pápeža. Podľa jednej z organizátoriek akcie Heleny Hubkovej ho však nedala do dražby pani europoslankyňa, ale anonymný darca. Ten ho už predtým kúpil v inej aukcii a teraz sa ho chcel zbaviť. „Tričko sa vydražilo za 7 000 Sk,“ prezradila H. Hubková.

Klobúky Petra Dvorského sa napríklad vydražili za 3 500 Sk a zlaté šaty moderátorky Adriany Kmotríkovej za 2 000 Sk. „V aukcii sme ponúkli 22 vecí, z ktorých sa nevydražilo len dvojo šiat, ktoré teraz ponúkneme v internetovej dražbe,“ povedala spoluorganizátorka akcie Helena Hubková.

Na dražbe UNICEF sa mala zúčastniť aj známa herečka Viki Ráková. Ako ospravedlnila svoju neúčasť?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu