Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Nemocnica na okraji mesta 3: Sova zomrel, Blažej drží celibát

Ladislav Chudík si v jednej časti zahral spolu s Eliškou Balzerovou.
Ladislav Chudík si v jednej časti zahral spolu s Eliškou Balzerovou.

PRAHA - V kultovom seriáli Nemocnica na okraji mesta III padla pred pár dňami posledná klapka. Comebacku sa tu dočkal nielen Josef Abrhám (68) alias Arnošt Blažej, ale aj Ladislav Chudík (84) ako doktor Sova. A Nový Čas už vie, ako to celé dopadne.

Scenáristka Lucie Konášová sa s osudmi obľúbených postáv pekne zahrala. Arnošt Blažej sa po smrti manželky rozhodne držať celibát, a nezlomí ho ani jeho skutočná žena Libuše Šafránková ako spisovateľka Anna. Starosta Svatopluk, ktorého hrá Jiří Bartoška (60), má zas opačný problém. Pletkám so ženami odolá málokedy: "Dúfame, že vrátime Nemocnici jej bývalú slávu," hovorí nadšene o poslednej sérii.

V seriáli si v jednej časti zahral dokonca aj Ladislav Chudík (84). Toho však pre jeho zdravotné problémy nechali tvorcovia hneď v prvej časti zomrieť. "Keďže v čase, keď sa seriál už písal, som mal vážne zdravotné komplikácie a nedalo sa dopredu odhadnúť, či sa z nich aj dostanem, tak scenár pozmenili, aby sa bezo mňa mohli zaobísť. Preto som šťastný, že sa mi podarilo napokon nakrútiť aspoň to málo," smutne skonštatoval Chudík. Seriál by sa mal na televíznych obrazovkách objaviť už v tomto roku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu