Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Karel Gott: Dotlačený k oltáru!

Druhý prírastok sa už narodí do šťastnej rodinky Gottovcov. Zobraziť galériu (9)
Druhý prírastok sa už narodí do šťastnej rodinky Gottovcov. (Zdroj: ČTK)

PRAHA - Ivana Macháčková (31) je, zdá sa, majsterka v ženských intrigách! Podľa najnovších informácií Karla Gotta (68) pred oltár tak trochu dotlačila.

„Ak budem čakať chlapca a Karel si ma do jeho narodenia nevezme, bude sa volať Macháček,“ šepká sa v českom šoubiznise veta, s ktorou mala Ivana operovať koncom vlaňajška. A v Slávikovi to hneď začalo pekne „šrotovať“. Predsa rod Gottovcov nenechá vymrieť!

Túžba po synovi bola hlavným dôvodom, prečo sa Karel rozhodol zabezpečiť ani nie dvojročnej Charlotte súrodenca. A zdá sa, že tentoraz sa naozaj podarí malý Gott. Manželstvo však doteraz spevák striktne odmietal. A teraz? So všetkou pompou Ivane v Las Vegas navliekol snubný prsteň. Ponúka sa jediné logické vysvetlenie: „Slávik chce, aby sa narodil Gott, a nie nejaký Macháček.“

Podľa dostupných informácií navyše Gott s Ivanou už pohlavie ešte nenarodeného potomka poznajú. „Dali si urobiť amniosentézu, čo je rozbor plodovej vody. To podstupujú starší otcovia, aby si boli istí genetikou. Tento rozbor rozozná pohlavie na 100 percent,“ dozvedel sa Nový Čas v laboratóriu podolskej pôrodnice, kde bude Ivana v júni rodiť u prednostu docenta Feyereisla. „Prajem im chlapčeka,“ povedal síce docent, ale pohlavie komentovať odmietol.

Keby prišiel na svet skutočne malý Gott, Slávik by prežil zrejme svoj najšťastnejší deň v živote. Rod Gottovcov by mal konečne nasledovníka. Inak hrozí, že vymrie. Už po stáročia sa totiž periodicky opakujú obdobia, keď sa rodia Gottovcom len samé dievčatá. A chlapec vždy prichádza nečakane ako dar z neba, takže Gottovci prežívajú ďalej.

Čo povedali na slávikovu svadbu

Karel Gott: Dotlačený k
Zobraziť galériu (9)
Marcela Laiferová (63), speváčka:
- Konečne, veď čaká druhé dieťa! Neverila som, že sa vôbec niekedy ožení. Ale myslím si, že je to správne. Tie prvé vzťahy boli podvody, ale teraz má slušnú ženu, ktorá sa stará o neho i o dieťa. Verím, že ona ho môže milovať a nie je to zlatokopka.
Karel Gott: Dotlačený k
Zobraziť galériu (9)
Dušaň Grúň (66), spevák:
- Človek sa dočká všetkého možného... Myslel som si, že už k tomu nikdy nedôjde, ale možno dostal rozum. Na staré kolená sa dostal do situácie, v ktorej mal byť už dávno.
Karel Gott: Dotlačený k
Zobraziť galériu (9)
Peter Dvorský (57), spevák:
- Viac-menej som to čakal. Zrejme si uvedomil, že môže mať ešte krásnu rodinu. A teraz, keď čaká druhé dieťa, si tiež uvedomil, že je to ten najlepší spôsob, ako prežiť jeseň života. Predpokladám, že čakajú syna, tak jemu aj manželke srdečne blahoželám.
Karel Gott: Dotlačený k
Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins (35), speváčka:
- Esemeska oznamujúca ich čerstvé rozhodnutie byť svoji ma veľmi potešila! Oboch mám veľmi rada a s Ivankou to Kája vyhral na plnej čiare. Je skvelá!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu