Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jana Majeská: Na bábätko som čakala 13 rokov!

Šťastná Jana Majeská Zobraziť galériu (6)
Šťastná Jana Majeská

BRATISLAVA - Konečne je dokonale šťastná! Moderátorka hlavného spravodajstva STV Jana Majeská (35) nosí pod srdcom vytúžené dieťatko! Sympatická brunetka je v 4. mesiaci tehotenstva.

Túžba po bábätku sa jej naplnila po takmer trinástich rokoch. Obľúbená moderátorka sa o dieťatko pokúšala od svadby v roku 1995. Po takmer trinástich rokoch sa jej spoločný sen s manželom stal pred štyrmi mesiacmi skutočnosťou. "Áno, je to pravda," potvrdila Novému Času správu o tehotenstve moderátorka. "Podarilo sa to prirodzenou cestou. Sme veľmi šťastní. Už som skončila tretí mesiac, začala som štvrtý. Veľmi sa teším na to všetko. Najdôležitejšie je, aby sme boli zdraví," prezradila budúca mamička Jana Majeská, ktorá o pohlaví a mene svojho dieťatka zatiaľ ešte neuvažovala.

"Nie som si istá, či to vôbec budem chcieť vedieť. Ani nad menom som ešte nerozmýšľala," povedala moderátorka, ktorá si tehotenstvo vychutnáva a nič neplánuje dopredu. "Užívam si to naplno. V práci je zatiaľ všetko v pohode, vysielam. Dokiaľ mi to zdravie a sily dovolia, budem v práci, ale nebudem sa vôbec prepínať. Som šťastná, že sa to podarilo," dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu