Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Ďurianová: Jej telo predá všetko!

Marianna úlohu letušky zvládla na jednotku. Zobraziť galériu (10)
Marianna úlohu letušky zvládla na jednotku.

BRATISLAVA - V Markíze si musia mädliť ruky! Štvrtková premiéra markizáckej moderátorky Marianny Ďurianovej (30) v obľúbenom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade vyšla tvorcom na výbornú. Plavovláska v úlohe letušky pritiahla k televíznym obrazovkám takmer milión divákov. Zdá sa, že Marianna naozaj „predá“ úplne všetko!

Marianna Ďurianová sa vo štvrtok večer predstavila v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade ako letuška Marianna Babulicová, ktorá prišla do nemocnice navštíviť svoju chorú mamu. V celom seriáli mala iba tri scény, v ktorých povedala zhruba desať viet. Jej hereckým partnerom bol Ľuboš Kostelný, ktorý stvárňoval doktora Juríčka.

Podľa zistení Nového Času moderátorka zinkasovala „iba“ 10-tisíc korún, no ako sa zdá, mohla si zapýtať oveľa viac. Vďaka nej si totiž seriál pozrelo neuveriteľných 963-tisíc divákov, čo je s výnimkou pilotného dielu dosiaľ najvyšší počet v celej histórii Ordinácie. Pritom k seriálu si priemerne sadá okolo 760-tisíc ľudí. Mariannin debut si však prekvapivo nechali ujsť jej „hereckí kolegovia" aj režisér Ján Kákoš. A dokonca aj Zuzana Fialová (33), ktorá mala o Ďurianovej hereckých schopnostiach od začiatku značné pochybnosti, si svoju konkurenciu nechala ujsť.

No aj napriek tomu, že ju hrať nevidela, moderátorku pochválila: „To nebola žiadna náročná rola. Ja si myslím, že to určite zvládla dobre,“ prezradila Fialová. A s jej slovami sa stotožňujú aj mnohí diváci. Marianna totiž svoj herecký debut naozaj zvládla na výbornú a pred kamerou skutočne pôsobila prirodzene a uvoľnene. A možno, ked raz skončí s kariérou televíznej moderátorky, rozhodne sa živiť práve herectvom.



KDE VŠADE UŽ HVIEZDILA

- niekolkonásobné úcinkovanie vo VILOmeninách - v tanečnej šou Let´s Dance skončila na 4. mieste
- jej televízna spoveď o skrachovanom manželstve
- účasť na rôznych akciách, prehliadkach a markizáckych programoch, ako napr. silvestrovské vysielanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu