Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Olešová a Ďurianová: O Honzíka sa delia!

Neklame vás zrak: Lucia Olešová, Marianna Ďurianová a Honzík Novotný v družnom rozhovore. Zobraziť galériu (10)
Neklame vás zrak: Lucia Olešová, Marianna Ďurianová a Honzík Novotný v družnom rozhovore. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Kto sa pred pár dňami objavil na párty v centre Bratislavy, musel si myslieť, že ho klame zrak! Objavil sa tam totiž mníchovský plejboj Honzík Novotný (30) s dámskou spoločnosťou!

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby tie dve dámy, čo ho sprevádzali, neboli najväčšie sokyne - moderátorka Marianna Ďurianová (30) a hviezdička zo SuperStar Lucia Olešová (19). Zdá sa, že obom na Novotnom záleží tak veľmi, že sú ochotné aj podeliť sa oňho...

Najsledovanejší prominentný párik Novotný-Ďurianová sa nedávno opäť začal ukazovať spolu na verejnosti. O tom, že by išlo o vzplanutie starej lásky sa však hovoriť nedá. Mníchovský fešáčik nie je ochotný ani kvôli Marianne vzdať sa spoločnosti svojej „dobrej kamarátky“ Lucie Olešovej. A nedávno sa dokonca všetci traja objavili na večierku vo vychytenom bratislavskom podniku. Obe úhlavné nepriateľky na seba najskôr vrhali falošné úsmevy a tvárili sa, že im prítomnosť tej druhej ani v najmenšom neprekáža.

Podľa zistení Nového Času to však ako prvá nevydržala Ďurianová. Povolili jej nervy a začala Novotnému vyčítať, že ju berie do spoločnosti, kde je aj Olešová. Medzi milencami sa strhla prudká hádka, ktorú zaregistrovali takmer všetci prítomní. „Mám dojem, že to súviselo s tým, že je tam aj Lucia Olešová,“ prezradil Novému Času účastník akcie. Po slovnej prestrelke medzi Novotným a Ďurianovou sa Marianna urazene zdvihla a odišla. „Bez komentára,“ odmietla moderátorka Televíznych novín čokoľvek k incidentu prezradiť.

Svojím odchodom však uvoľnila miesto trpezlivejšej Lucii. Tá sa po Marianninom odchode na Novotného hneď zavesila a ochotne mu robila spoločnosť až do skorých ranných hodín. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ zareagovala na otázku Nového Času Olešová. Obe plavovlásky sa zrejme rozhodli, že budú držať bobríka mlčania a o spomínanej noci hovoriť ani jedna nechce. Podľa očitých svedkov to však v tú noc vyzeralo tak, že po Marianninom odchode Honzík veľmi rýchlo zabudol na pôvabnú blondínku z Markízy a oči mal len pre bývalú hviezdičku zo SuperStar.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu