Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Švajda v Mexiku: Tancuje v bolestiach

Utrpenie je na Švajdovi naozaj vidieť.
Utrpenie je na Švajdovi naozaj vidieť.

BRATISLAVA- Markizák a tanečník Patrik Švajda (35), ktorý s Majkou Lörinčíkovou (15) v Mexiku už niekoľko týždňov tancuje na svetovom finále Bailanda, má zdravotné problémy.

Silný a vytrvalý muž, akým Patrik nepochybne je, už niekoľko dní bojuje s nepríjemnými žalúdočnými problémami. Tie uplynulú nedeľu takmer ohrozili ich tanečné vystúpenie.

Dni a noci v kŕčoch, nepríjemný pocit slabosti, závraty a zvracanie. To momentálne najviac trápi Patrika Švajdu. „Cíti sa naozaj zle. Jeho zdravotné problémy spôsobila strava, ktorá je v Mexiku úplne iná než u nás,“ vysvetľuje Švajdova priateľka Zlatica Puškárová (30). Patrik si vraj na miestne špeciality ani po viac ako troch týždňoch nedokáže zvyknúť.

„Pred tanečným vystúpením mali všetci strach, či vôbec vystúpia. Paťovi museli dať niekoľko infúzií, ktoré ho na chvíľu postavili na nohy,“ hovorí Puškárová, ktorá by svojmu priateľovi na druhý koniec sveta najradšej poslala tie najlepšie slovenské dobroty. „Rád by sa dobre najedol. Najviac mu chýba treska, kyslé uhorky a kapusta,“ prezrádza Zlatica s tým, že práve pre Patrikove problémy náš tanečný pár skončil v ostatnom tanečnom kole na štvrtom mieste.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu