Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rebelant Mikla: Depresie!

Robo Mikla má ťažkú „depku“. Zobraziť galériu (14)
Robo Mikla má ťažkú „depku“. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA – Sľuboval manželskú poradňu, no teraz o nej Robo Mikla (25) nechce ani počuť! Obdobie, ktoré exfinalista SuperStar v súčasnosti prežíva, akosi prestal zvládať.

Namiesto toho, aby ešte zachránil manželstvo s Majkou (22), uzavrel sa do seba a má hlboké depresie. „Nechcem to už riešiť, budem čakať, čo sa stane,“ vyjadril sa rocker. Zdá sa, že konečné rozhodnutie tak nechal na svoju polovičku...

Rebelant Mikla: Depresie!
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Nový Čas)


Zachrániť manželstvo môže len jeho žena Majka.


Správa o rozvode Roba Miklu a jeho manželky Majky šokovala celé Slovensko. Miklovci, ktorí si povedali ÁNO len minulý rok, sa dnes nemôžu vystáť. Majku prestali baviť Robove prešľapy a pred niekoľkými dňami jednoznačne vyhlásila, že manželstvo chce ukončiť. Spevákom však manželkino počínanie neotriaslo. Médiám vzápätí poskytol šokujúcu spoveď o tom, ako svoju polovičku podvádza, a aj to, že je závislý od sexu. Majka sa všetkému len nemo prizerala.

Po pár dňoch od tvrdých vyhlásení Mikla sľúbil, že s Majkou zájde do manželskej poradne. Zostalo však len pri rečiach. Robo sa opäť na všetko vykašľal. „Už to nechávam tak. Uzavrel som sa do seba a mám z toho všetkého depresie. Budem čakať, čo sa stane,“ opäť šokoval spevák. Priznáva len, že konal nepremyslene, a že veci nemal zahorúca pretriasať v médiách. „Ja už nič nekomentujem,“ prehodil na margo rozvodu. Vraj nemá silu na to, aby to dotiahol do konca.

Rebelant Mikla: Depresie!
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Nový Čas)


Robo naposledy Majke pomáhal so sťahovaním z predchádzajúceho pracoviska.


O tom, čo bude ďalej, nemá ani poňatia. Situáciu teda môže zobrať do vlastných rúk len Majka. Robo totiž už niekoľko dní sedí doma a s nikým nekomunikuje. Zmôže sa len na to, že si odskočí na svoj vlastný koncert.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu