Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Robo Mikla: Rozvod cez esemesku!

Robo Mikla Zobraziť galériu (19)
Robo Mikla (Zdroj: Nový Čas)

„Ty hajzeľ, zbaľ sa a zmizni mi zo života!“ To boli posledné slová, ktoré Robovi Miklovi odkázala jeho žena Majka (21) predtým, ako podala žiadosť o rozvod.

Čo bolo tou poslednou kvapkou, ktorá ju naštvala tak, že mu to ani nedokázala povedať osobne, ale len cez esemesku? Mikla priznáva, že už keď sa ženil, vedel, že svojej Majke nedokáže byť verný. A keď prešli medové týždne, začal znova „naháňať“ baby ako pred svadbou – v meste, na akciách, na internete. Lenže dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa ucho neodtrhne, a to Robovo sa trhalo s veľkým cirkusom.

Jedna z jeho „kamarátok“ z četu poslala Majke e-mail, v ktorom jej šplechla do tváre, že jej muž ju podvádza a ako si to užíva. To bolo aj na Miklovu ženu, ktorá si musela pri ňom zvyknúť ozaj na všeličo, priveľa! Vybuchla ako sopka a v najväčšom hneve Robovi poslala esemesku, že sa rozvádza.

Spevák však paradoxne ani po tom všetkom svoje aféry so ženami vôbec netají a Novému Času Ľudia poskytol šokujúcu spoveď o sexe. „Ja som chlap, obyčajný samec,“ vysvetľuje svoje konanie.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ NOVÉHO ČASU ĽUDIA

 

Robo Mikla: Rozvod cez
Zobraziť galériu (19)
Viac o tom, s kým a ako podvádzal Mikla manželku, čítajte v aktuálnom vydaní Nového Času Ľudia!
   

Nový Čas Ľudia už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu