Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Majka Miklová má z manžela strach: Útek od Roba

Majka sa Roba bojí, pretože nevie, čo od neho môže čakať. Zobraziť galériu (10)
Majka sa Roba bojí, pretože nevie, čo od neho môže čakať.

BRATISLAVA - Talianske manželstvo Miklovcov sa končí krachom! Majka (21) už ďalej nezvláda žiť po boku búrliváka Roba (25), ktorý ju v posledných mesiacoch privádzal do čoraz väčšieho zúfalstva.

Tolerovala mu jeho divoké nočné žúry či rozbíjanie áut pod vplyvom alkoholu, ale nedokázala akceptovať urážky a najmä skutočnosť, že sa ho začína báť! Aj preto sa rozhodla požiadať o rozvod. Vystrašená Majka už pred Robovým hnevom ušla do bezpečia k rodičom!

Majka Miklová sa prvýkrát v živote man žela bojí! „Naozaj neviem, čo od neho môžem čakať a mám strach, ako bude v najbližších dňoch reagovať,“ priznáva s obavami v hlase. Bezprostredne po podaní žiadosti o rozvod sa radšej skryla u svojich rodičov. A urobila dobre, pretože Robo si vypil a nadránom sa začal dobýjať k nim domov. Majka však tvrdí, že v takom stave nemala chuť ho vidieť ani počuť.

Ich rozchod komplikuje najmä skutočno sť, že spevák momentálne nemá kde bývať: „Chcela som mu dať čas, aby si naši el nejaký pod nájom, ale zatiaľ sa mu to nepodarilo. Neviem si však predstaviť, že by sme spolu zostali žiť v jednom byte a on by mi ďalej nadá val a vyčítal, že sa s ním rozvádzam.“

Majka nepochybuje o správnosti svojho rozhodnutia manželstvo s kontroverzným rockerom ukončiť. Vytrpela si s n ím viac než dosť, hoci spolu prežili aj pekné chvíle. Definitívny zlom vraj nastal vo chvíli, keď začal urážať ju a jej rodičov, ktorí sa mladým manž elom vždy snažili pomôcť. Veď Majkin otec im dal k dispozícii 1-izbový byt v Dúbravke, ako aj auto, ktoré Robo neskôr rozbil.

„Najnovšie som sa dostala do štádia, že ak som sama, je mi za ním smutno, ale keď sa s ním stretnem, necítim nič, len strašný odpor,“ opisuje momentálne pocity Majka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu