Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mikla si hľadá podnájom!

Robo si uvedomuje čo spôsobil a aké sú následky. Zobraziť galériu (12)
Robo si uvedomuje čo spôsobil a aké sú následky. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Až teraz si plne uvedomuje vážnosť situácie! Kontroverzný spevák Robo Mikla (25) sa štyri dni po rozchode exkluzívne pre Nový Čas vyjadril o svojom vzťahu k manželke Majke (21). Tá podala žiadosť o rozvod po tom, čo pohár jej trpezlivosti definitívne pretiekol.

Hlavným problémom, ktorý už Majka nedokázala ďalej prehliadať, bola Robova nevera. Manželka speváka sa totiž ešte pred svadbou vyjadrila, že sa o neho nemieni deliť so žiadnou inou ženou. „Najväčším problémom bola neúprimnosť. Najmä samého voči sebe,“ pripustil Robo ďalší dôvod krachu desaťmesačného manželstva. Spevák si uvedomuje vážnosť situácie, ale berie ju reálne. „Veci sú, ako sú. Nedá sa nič robiť. Ostré výmeny názorov sa už skončili, teraz sa musíme dohodnúť. Nemám kde bývať, takže zatiaľ sme spolu a hľadám si nejaký podnájom,“ prezradil.

Koniec svojho manželstva s Majkou okomentoval slovami: „Dalo sa čakať, že sa to takto skončí. Nevedel som nijako upokojiť svoj život a ona zase nedokázala skrotiť divokého koňa, akým ja som, a spadla z neho.“

Krátko po tom, ako Majka podala žiadosť o rozvod, jej Robo poslal esemesku: „Aj tak som ťa nikdy neľúbil, iba mi bolo s tebou dobre.“ Teraz si už sype popol na hlavu. „Tú správu som poslal vo veľmi vytočenom stave, ale pravda je taká, že svoju manželku veľmi ľúbim,“ dodal spevák.

Mikla si hľadá podnájom!
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu