Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exkluzívna spoveď: Nikodým už deťom predstavil milenku!

Martin Nikodým so svojimi ratolesťami Adamkom a Emmou Leou. Zobraziť galériu (4)
Martin Nikodým so svojimi ratolesťami Adamkom a Emmou Leou.

BRATISLAVA - Manželstvo moderátora Martina Nikodýma (36) a jeho manželky Michaely (28) súd definitívne rozviedol len 2. mája, no jeho život sa od tej chvíle dramaticky zmenil.

On sám tvrdí, že aj keď jeho exmanželka dostala do opatery obe spoločné deti, ich vzťah to neovplyvnilo. Pred pár dňami moderátor navyše prvýkrát predstavil na verejnosti svoju priateľku Zuzanu (28). O tom, ako žije po rozvode, ako vychádza so svojimi ratolesťami a či už spoznali jeho novú lásku, prezradil v exkluzívnej spovedi pre Nový Čas.

Aj napriek tomu, že sa Martin Nikodým s manželkou rozviedol, tvrdí, že deti sú preňho stále prvoradé. „Môj vzťah s deťmi sa po rozvode nezmenil. Stále som pre nich ,tatino‘. Vedia, čo odo mňa môžu očakávať, vedia, akým spôsobom s nimi rád trávim voľný čas a vedia aj to, že ich chcem vychovávať - teda, že od nich aj niečo očakávam,“ začína Nikodým rozprávanie o 6-ročnom synovi Adamovi a 3-ročnej dcérke Emme Lee. V poslednom čase vraj s nimi trávi oveľa viac času a priznáva, že má pocit, že ich vzťah je plnohodnotnejší ako predtým. „Deti chodia za mnou do Devína, kde bývam. Majú tu svoj priestor, na ktorý si veľmi rýchlo zvykli,“ hovorí moderátor.

To, prečo už netvoria kompletnú rodinu, Martin svojim deťom už vysvetlil. Priznáva však aj to, že starší Adam to znášal dosť ťažko. „Tieto témy som preberal najmä s Adamom. Myslím si, že Emma je na to ešte maličká. Môjmu synovi je ľúto, že nemôže byť so mnou každý deň. Ale už prijal to, že má dva domovy,“ netají Nikodým. Svoje deti si nesmierne váži a akékoľvek špekulácie o tom, že sa o rodinu nestará a svoje ratolesti zanedbáva, zaryto odmieta. „Mám pocit, že sme si ešte bližší ako predtým. Ale možno je to len tým, že deti sú staršie a už sú menej naviazané na matku,“ rozmýšľa nahlas moderátor, ktorý tvrdí, že sa snaží o to, aby jeho deti boli šťastné.

A tie vraj sú, aj napriek tomu, že ich ocko už má novú priateľku. K vzťahu s 28- -ročnou Zuzanou sa Nikodým Novému Času otvorene priznal pred pár dňami, keď sa s mladou brunetkou bez zábran objavil na verejnosti. „Nemám dôvod skrývať to, čo je medzi Zuzanou a mnou,“ dodal moderátor. So sympatickou mladou ženou sa vraj pozná približne rok, ale ako dlho tvoria pár si údajne nepamätá. Prezradil však to, že Zuzku už spoznali aj jeho deti. „Stretli sa, ale asi ten vzťah ešte veľmi nevnímajú,“ domnieva sa moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu