Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Martin Nikodým: Takto sme sa dohodli na deťoch!

Martin Nikodým bol včera svojho syna Adama vyzdvihnúť zo školy. Zobraziť galériu (2)
Martin Nikodým bol včera svojho syna Adama vyzdvihnúť zo školy. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Bola to dohoda dvoch rozumných ľudí. Moderátor Martin Nikodým (36) si s manželkou Michaelou (29), zdá sa, nerieši vzájomné účty cez deti.

Napriek májovému rozvodu, ktorý sa mu do týchto chvíľ darilo tajiť, s malou Emmou Leou a Adamom môže naďalej tráviť každú voľnú chvíľu. „S deťmi mám neobmedzený kontakt, je to napísané aj v rozsudku,“ povedal exkluzívne o delení detí pre Nový Čas po tom, ako sme ho nafotili v prítomnosti Adama (6), ktorého vyzdvihol zo školy.

Tým, že Martin Nikodým sa rozviedol s manželkou, o svoje deti neprišiel. So svojím synom Adamom a dcérkou Emmou Leou sa stretáva pravidelne a venuje im skoro všetok voľný čas. „S manželkou sme stále v kontakte. Keď mám voľno ja, trávim čas s deťmi, a keď ich chce mať pri sebe ich mama, sú s ňou,“ hovorí Nikodým.

Napriek tomu, že ich spoločné ratolesti má v opatere Michaela, Martin k nim má stály prístup. „V rozsudku je uvedené, že s nimi mám neobmedzený kontakt. Manželka mi vôbec nebráni, aby som sa s nimi stretával a nerobíme si zle cez naše deti,“ vysvetľuje moderátor.

Aj včerajšie popoludnie bol Martin so synom Adamom. O pol druhej popoludní ho vyzdvihol v škole a mali pred sebou spoločný víkend. Malý Adam si totiž zmyslel, že chce ísť na výlet, a tak mu jeho otec toto želanie aj splnil. Moderátor a jeho syn trávia dnešný deň v Budapešti. „Adam chce vidieť tropikárium. Veľmi ho to baví. Tak ideme na výlet,“ prezradil Nikodým. Jeho exmanželka Michaela sa teda v týchto chvíľach venuje malej Emme Lei.

Na rozvodovom konaní, ktoré prebehlo presne 2. mája, sa Martin s Michaelou nedohodli iba na deťoch, ale aj na bývaní. Luxusný byt v centre mesta, ktorý bol v Martinovom vlastníctve už pred manželstvom s Michaelou, a v ktorom bývali všetci spoločne, je momentálne na predaj. „Dohodli sme sa, že tento byt predáme a kúpime iný,“ povedal Nikodým. Podľa moderátora spomínaná nehnuteľnosť ešte nie je predaná a zatiaľ v nej stále býva jeho exmanželka s Adamom a Emmou Leou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu