Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Martin Nikodým: Vyhadzov z Milionára!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (10)
Martin Nikodým

BRATISLAVA - Keď sa nedarí, tak sa nedarí! Moderátor Martin Nikodým (36) by o tom vedel rozprávať.

Len nedávno mu skrachovalo šesťročné manželstvo a teraz dostal ďalší úder - príde o miesto moderátora vo vedomostnej šou Milionár. Prečo ho už Slovenská televízia (STV) nechce?

Martina Nikodýma po manželskej kríze postihla aj pracovná. Populárny moderátor pred šiestimi mesiacmi odišiel z Markízy, ktorá už preňho nemala vhodný formát, aby urobil hviezdnu kariéru vo verejnoprávnej televízii. No zrejme netušil, že jeho životnosť tam bude taká krátka. Kým v Markíze vydržal deväť rokov, v STV sa musí pripraviť na potupný vyhadzov už po polroku. Podľa zistení Nového Času sa totiž Nikodým vedeniu televízie zdá pri moderovaní Milionára príliš nudný a stereotypný. A ani sa netaja tým, že už na jeho miesto hľadajú nového človeka.

„Televízia uprednostňuje zmenu na poste moderátora. Budúci týždeň sa uskutočnia kamerové skúšky a podľa úspešnosti sa definitívne rozhodneme,“ potvrdil PR manažér STV Jozef Gogola. A čo na to sám Nikodým? „Som veľmi prekvapený, nečakal som to, ale beriem rozhodnutie televízie na vedomie,“ povedal moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu