Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Kylie Minogue: Olivier nie je môj kamarát!

Kylie s novým účesom Zobraziť galériu (10)
Kylie s novým účesom (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Aj napriek tomu že Kylie s Olivierom Martinezom prežila najťažšie chvíle svojho života, kedy bojovala s rakovinou, rozchod mu odpustiť nedokáže. Speváčka teraz priznala, že sa snaží so svojimi ex-partnermi vychádzať čo najlepšie, ale s francúzskym hercom to nedokáže.

„Nie som pripravená byť kamarátkou s Olivierom,“ prehlásila austrálska hviezda pop scény.

39 ročná Kylie vyhlasovala v dobe, keď prekonávala chemoterapiu rakoviny pŕs, že jej o dva roky starší priateľ Olivier Martinez je pre ňu neuveriteľnou a nenahraditeľnou oporou. Lenže tento rok na jar prežila bolestný zásah, jej milovaný muž od nej odišiel. Rana je údajne tak hlboká, že sa bude hojiť ešte veľmi dlho.

„Rada so svojimi ex-partnermi udržujem dobré vzťahy, ale nie som pripravená byť kamarátkou s Olivierom. Aby ste mohli postúpiť z romantickej lásky k riadnemu priateľstvu, musí ubehnúť veľa času,“ zverila sa Kylie magazínu Hello!.

Popovú hviezdu po rozchode s hercom často vídali v Paríži, kam jazdila z Londýna rýchlovlakom. Kylie tvrdí, že nejazdila napravovať nenapraviteľné vo vzťahu s Olivierom, ale venčiť psov, ktorých spoločne vychovávali.

Zlé vzťahy má speváčka tiež so svojim expartnerom Jasonom Donovanom. Na neho sa hnevá za to, že veľmi farbisto popísal a zverejnil detaily ich milostného života.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu