Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kylie sa definitívne rozišla s Olivierom

Napriek neustálym neverám bol Olivier veľkou oporou Kylie v čase keď bojovala s rakovinou Zobraziť galériu (16)
Napriek neustálym neverám bol Olivier veľkou oporou Kylie v čase keď bojovala s rakovinou

LONDÝN – Speváčka Kylie Minogue priznala, že jej pokus obnoviť vzťah s hercom Olivierom Martinezom definitívne skrachoval.

Dvojica sa rozišla na začiatku roka, no pred pár týždňami sa v priateľskom duchu pokúsili o obnovu toho, čo ich vzťah toľko rokov spájalo. Dnes však obaja uznali, že medzi nimi môže byť jedine priateľstvo. To, čo zostalo, je na vzťah málo.

Kylie jazdila v posledných týždňoch z Londýna do Paríža venčiť psa svojho bývalého a stále dúfala, že sa im podarí všetky nezhody prekonať. „Kylie povedala Olivierovi, že sa rozhodla ich vzťah ukončiť navždy. Je to pravda, že dlho a veľmi intenzívne premýšľala o tom, že by sa k nemu vrátila, ale teraz sa rozhodla takto,“ povedala speváčkina kamarátka pre magazín People.

Štvorročný vzťah skončil v januári, pretože francúzsky herec Kylie neustále podvádzal. Kylie však nidky nezabudne akou veľkou oporou jej bol v čase, keď bojovala so zákernou rakovinou prsníka.

Oliviera Martineza majú slovenskí diváci momentálne možnosť vidieť v aktuálnej filmovej novinke v kinách Krv ako čokoláda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu