Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rozchod Štofaníkovej s Hrbatým: Je za tým Kollár?

Martina (vľavo) sa po rozchode s Dominikom objavila po boku Kollára na niekoľkých  spoločenských podujatiach. Zobraziť galériu (7)
Martina (vľavo) sa po rozchode s Dominikom objavila po boku Kollára na niekoľkých spoločenských podujatiach.

BRATISLAVA - Dostal kopačky pre iného?! Tenista Dominik Hrbatý (29) sa len ťažko spamätáva z rozpadu vzťahu s Martinou Štofaníkovou (27). Postupne sa na povrch dostávajú dôvody krachu päťapolročnej známosti známeho páru.

Podľa nášho zdroja v čase, keď Dominik podstúpil náročnú operáciu lakťa vo Viedni, sa jeho vtedajšia sexi priateľka objavovala na akciách slovenskej smotánky. A nie sama! Ako dokazujú snímky, ktoré Nový Čas získal, na začiatku septembra ju bolo často vídať po boku multimilionára a plejboja Borisa Kollára.

„Motala sa okolo neho, údajne spolu aj chodili,“ prezradil Novému Času dobre informovaný zdroj. Práve Martinin údajný nový milenec mohol byť hlavnou príčinou „esemeskového“ rozchodu s Hrbatým. Špičkový tenista a líder slovenského daviscupového tímu strávi väčšiu časť roka mimo domova, čo Martinu zrejme omrzelo. „Spoločenské akcie sú pre mladú peknú dievčinu veľkým lákadlom. Navyše, ak je väčšiu časť roka sama,“ vysvetlil náš zdroj. „Na párty sa vždy motá veľa mužov-lovcov...“ naznačuje jeden z dôvodov rozchodu viac ako päťročnej známosti tenistu a bývalej mažoretky.

Hrbatý ešte nedávno pripustil, že možno čoskoro uzavrie manželstvo. Jeho vzťah s krásnou Martinou však pred mesiacom skrachoval. Podľa medializovaných informácií Hrbatý koniec známosti znáša veľmi ťažko a s novinármi na túto tému nekomunikuje.

„Na tému môjho rozchodu s Dominikom sa už nebudem vyjadrovať,“ reagovala včera Martina. Pripustila, že s Borisom Kollárom sa pozná už takmer rok, bližší vzťah však odmieta. „Tento rok sú však naše kontakty o niečo intenzívnejšie. Išlo však o bežnú spoločenskú akciu. Pohybujem sa v partii, v ktorej sú okrem neho Gabika Drobová, pán Šimonič, Bruno Ciberej a iní. Sme spolu veľmi často. Sú to moji známi a kamaráti. Nič iné v tom nie je,“ povedala mladá Prešovčanka.

Podľa nej to, že je teraz sama, neznamená, že sa bude vyhýbať priateľom na spoločenských akciách. „Vždy, keď ich stretnem, platí to aj o Borisovi Kollárovi, zastavím sa na kus reči. To je predsa normálne,“ dodala. Martinu videli po boku podnikateľa Kollára aj na utorkovom predstavení divadla GUnaGU. Na to, či je jej rozchod s Dominikom Hrbatým definitívny, alebo ešte existuje cesta späť, odpovedala: „Pred ničím nezatváram dvere. Ale ako sa hovorí, komu je čo súdené, to sa stane,“ uzavrela Martina Štofaníková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu