Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dianin bodyguard uteká z Anglicka

Trevor bude v Iraku pracovať pre bezpečnostnú službu. Zobraziť galériu (14)
Trevor bude v Iraku pracovať pre bezpečnostnú službu.

LONDÝN - Má toho po krk. Desať rokov po tragickej autohavárii, ktorú ako jediný prežil, sa Trevor Rees, bývalý osobný strážca zosnulej lady Diany († 36), rozhodol z Británie odísť.

Aby unikol večnému záujmu médií a rôznym vyšetrovacím komisiám, prijal riskantnú prácu agenta v Iraku, ktorý je zničený vojnou.

Dobre platenú prácu bezpečnostného agenta zobral 38-ročný Rees podľa blízkych preto, aby už konečne mohol začať svoj život. „Nechce mať s vyšetrovaním nič spoločné. Chce len zabudnúť a ísť ďalej. Bolo to dávno a už na to nechce myslieť,“ povedala o ňom manželka Ann. „Prešiel hroznými vecami a nechce o nich hovoriť. Vystrašilo ho to na celý život,“ dodal Trevorov priateľ.

Rees sa však nevyhne povolaniu na súd, kde má vypovedať ako svedok v prípade Dianinej smrti. Nová komisia zisťuje, či išlo o nehodu, alebo úmysel. Bude však povolaný ako jeden z posledných, čo znamená v decembri či januári. Vo veci havárie má však jasno - išlo o nehodu. „Z jeho pohľadu nešlo o sprisahanie - bola to čistá a obyčajná nehoda,“ prezradil jeho kamarát.

Reesa stáli havária aj zranenia, pre ktoré si väčšinu vecí z osudnej noci nepamätá, prvé manželstvo. Druhýkrát sa oženil až v roku 2003 a s Ann má dcéru Niu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu