Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kraus prestupuje do Jojky!

Andy Kraus sa chce otočiť Markíze chrbtom. Zobraziť galériu (2)
Andy Kraus sa chce otočiť Markíze chrbtom. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Tak tomuto sa hovorí podraz! Andy Kraus (40) sa na pôde Markízy poriadne nabalil a teraz sa jej chystá otočiť chrbtom.

Za seriál Susedia inkasoval takmer tristotisíc mesačne, no napriek tomu má zajačie úmysly. Podľa informácií Nového Času je Kraus rozhodnutý prestúpiť do televízie JOJ. Jeho kolega a herecký partner zo Susedov Peter Marcin (41) akúkoľvek zmenu „stajne“ popiera a o chystanom prestupe nič ani len netuší...

Po štyroch rokoch v televízii Markíza hrozí, že sa jej najlepší zabávači otočia chrbtom. Podľa informácií Nového Času by mal Kraus od januára zakotviť v Jojke, kde bude spolupracovať na novom 193-dielnom koprodukčnom seriáli. „V súvislosti s prípravou programovej štruktúry na budúci rok, sme ich oslovili s ponukou na spoluprácu na seriáli,“ vysvetlila hovorkyňa Jojky Tatiana Tóthová. Samotný Kraus včera potvrdil, že Jojka ho oslovila ako možného scenáristu nového seriálu, ktorý sa chystá vysielať od nového roku. „Zmluva ešte nie je podpísaná, všetko je v štádiu rokovania,“ dodal zabávač.

Kým však Kraus je podľa zdroja z televízie JOJ o odchode presvedčený, jeho kolega Marcin ešte stále váha. Sám tvrdí, že o žiadnom prestupe nič nevie: „Som prekvapený. Do JOJ nejdem a neviem vôbec nič ani o ich pripravovanom seriáli.“ Ako sme sa však dozvedeli, len čo sa včera celá vec prevalila, Marcin sa ponáhľal do Markízy.

Seriál Susedia vyniesol túto dvojicu v Markíze na piedestál slávy, mali výbornú sledovanosť a za každý diel inkasovali 70-tisíc korún. Čo také im teda Jojka ponúkla, že sa rozhodli dať televíznemu lídrovi zbohom? „Nie všetci sa rozhodujú na základe výšky finančnej ponuky,“ dodala tajomne Tóthová. Náš zdroj pripúšťa, že za prestupom môže byť aj väčšia tvorivá voľnosť pre zabávačov.

V televízii Markíza ešte včera podvečer verili, že si zabávačov udržia. „Peter Marcin nikam neodchádza. Počítame s ním aj naďalej, nielen ako s moderátorom, ale aj skvelým tvorcom projektov. A očakávame aj ďalšiu spoluprácu s Andym Krausom,“ nádeja sa hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

TELEVÍZNE PRESTUPY ZABÁVAČOV


STV:

Marcin a Kraus pôsobili od roku 2001 v humoristickej relácii STV Uragán.

Markíza:

V septembri 2003 ich zlákala finančne výhodnejšia ponuka od Markízy.

Od januára 2005 Markíza Uragán zrušila a od januára 2006 sa humoristi vrátili s Hurikánom.

September 2006 bol začiatkom populárneho sitkomu Susedia, ktorý ich vyniesol na vrchol slávy.

JOJ?

Január 2008 - prestúpia do Jojky?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu