Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Simonko Dedík zo Susedov pracoval za lentilky

Simonko Dedík si v Susedoch zahral synovca Šimonka. Zobraziť galériu (2)
Simonko Dedík si v Susedoch zahral synovca Šimonka.

BRATISLAVA - Najmladší herec v sitkome Susedia, ktorého videli diváci vo včerajšej časti, má len dva roky a na pľaci podával herecké výkony vďaka úplatkom - obľúbeným lentilkám.

Nový Čas zistil, že hračkársku motorku, na ktorú si účinkovaním zarobil, už stihol rozobrať na márne kúsky.

Drobec, ktorý si v pondelkovej epizóde Susedov „strihol“ úlohu synovca Šimonka, je v skutočnosti 2-ročný Petržalčan Simonko Dedík. Jeho prítomnosť bola zážitkom pre celý štáb, pretože to bolo po prvýkrát, keď si v Susedoch zahral taký mladý herecký dorast. „Bolo to skutočne zaujímavé, pretože spočiatku nám utekal zo scény a aj si poplakal. Keď sa však unavil, bol úplne flegmatický a nechal so sebou robiť, čo sme chceli,“ smeje sa seriálový František, Peter Marcin (40).

Fintu, ako Simonka udržať na pľaci, však poznala jeho mamička Paulína Dedíková (28): „Simonko urobí pre lentilky všetko na svete. Takže sme ho nimi stále podplácali.“ A z honoráru mu kúpila hračkársku motorku. „Tá však už neexistuje. Simonko ju jednoducho rozobral na márne kúsky, ako to robí so všetkými hračkami,“ vzdychla si mama malého herca s technickým nadaním.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu