Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Exmanželka obvinila Charlieho Sheena z pedofílie

Manželstvo Denise a Charlieho skončilo, boj pokračuje ďalej. Zobraziť galériu (17)
Manželstvo Denise a Charlieho skončilo, boj pokračuje ďalej.

NEW YORK – Herec Charlie Sheen zúri. Jeho exmanželka Denise Richards ho totiž obvinila z pedofílie a požiadala súd aby zakázal exmanželovi stretávať sa s ich deťmi.

Denise tvrdí, že ich spoločné dcéry svojho otca sexuálne priťahujú.

„Nepoctím toto ohováranie Denise Richards žiadnou odpoveďou. V najlepšom prípade budú smiešne a stupídne. Na základe opakovaných špecifických vyhlásení, ktoré vyplývajú z vážneho a žalostného správania a dokazujú chabý úsudok pani Richardsovej vo všetkých možných smeroch, musím týmto skutočnostiam odporovať. FBI bola o žalobách informovaná. Poskytol som im všetky počítače, ktoré vlastním. Po dvoch týždňoch mi ich vrátili. Odvtedy sa neozvali. Je koniec,“ uviedol Sheen vo svojom vyhlásení, v ktorom odmietol obvinenia svojej manželky.

Denise Richards tvrdí, že jej bývalý manžel si vymyslel zasnúbenie s Brooke Müller a že je to iba divadlo pre médiá. Sheen zas tvrdí, že nový boj medzi nimi začal len kvôli tomu, že si chcel vybrať vlastné opatrovateľky pre dcérky Sam a Lolu. Jeho bývalku pobúrilo aj Sheenove verejné vyhlásenie, že od neho žiadala spermie na počatie trietieho potomka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu