Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Halle Berry je údajne tehotná

Halle Berry sa splnil sen - konečne bude mať dieťa. Zobraziť galériu (20)
Halle Berry sa splnil sen - konečne bude mať dieťa.

LOS ANGELES – Tak sa to Halle Berry predsa len podarilo! Štyridsaťjedenročná hollywoodska herečka túži po dieťati už niekoľko rokov a teraz je konečne tehotná s priateľom Gabrielom Aubrym. Údajne je v druhom mesiaci.

Problémy s počatím má Halle predovšetkým kvôli cukrovke, s ktorou žije už niekoľko rokov. Nevyliečiteľná choroba zmenšuje jej šancu na oplodnenie, ale s 32-ročným priateľom sa to napriek tomu podarilo.

„Halle je teraz tak šťastná. Dieťa chcela naozaj dlho. Ale zároveň sa dosť bojí, pretože si je veľmi dobre vedomá komplikácií, ktoré jej môže cukrovka spôsobiť v priebehu tehotenstva. Robí preto všetko možné, aby sa uistila, že sa dieťa narodí zdravé,“ prezradil zdroj blízky herečke magazínu National Enquirer.

„Môj veľký projekt je mať deti. Plánujem, že do konca roku otehotniem,“ vyhlásila Halle v apríli. Neskôr k tomu dodala: „Pokiaľ by sa to nepodarilo prirodzeným spôsobom, potom by som si s Gabrielom dieťa adoptovala.“

Halle bola vydaná dvakrát. David Justice i Eric Benét ju však podvádzali, s druhým manželom sa rozviedla pred dvomi rokmi. Tretí sobáš vraj uzavrieť neplánuje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu