Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Madonna šokovala: Pred cestujúcimi si pichla injekciu

Madonna Zobraziť galériu (30)
Madonna

LONDÝN – Popová kráľovna Madonna opäť šokovala. Tentoraz si pre svoje bizarné vystúpenie vybrala palubu lietadla, na ktorom si pred zrakmi spolucestujúcich vpichla injekciu.

Až neskôr sa ukázalo, že nešlo o žiadne drogy ale vitamínový preparát. Počas sedemhodinového letu do USA nič nekonzumovala a pila iba vodu z fľaše.

„Len chvíľu pred pristátím si priniesla nejaké fľaštičky s vitamínmi a vstrekla si ich. Sedem hodín je dlhý čas, aby ho prekonala bez jedla. Bola tiež veľmi tichá a hovorila iba s letuškami, aby jej doniesli vodu,“ priznal svedok britskému denníku Metro.

Poďľa britských zdravotníkov si vitamínové injekcie musela nechať popová hviezda predpísať. Používajú ich aj napríklad Lindsay Lohan či Britney Spears.

Madonna, ktorá dnes oslavuje 49 rokov, dodržuje veľmi striktný režim stravovania a cvičenia. Každý deň sa venuje ashtanga jóge a konzumuje iba potraviny od svojho špecialistu na makrobiotiku. Väčšinu jej jedálníčka tvoria obilniny, ryža a surová zelenina. Nepije žiadnu kávu, alkohol, neje chlieb ani cestoviny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu