Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Miss Zemplínskej šíravy padla do oka Modelovi

Víťazka Janka Hanudelová (20) Zobraziť galériu (3)
Víťazka Janka Hanudelová (20) (Zdroj: Nový Čas)

ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - Krásne slečny na Šírave tento víkend súťažili o titul Miss. Hoci bola konkurencia Zemplínčaniek veľká, nakoniec zvíťazila Janka Hanudelová (20) z Valalík pri Košiciach.

V Moteli Kamenec, kde sa súťaž konala, bolo každému zrejmé, že Janka padla do oka Modelovi z mojsejovskej reality show. Pavol Petrík, alias Model, počas súťaže zaspieval niekoľko svojich pesničiek.

Jank a bola suverénna favoritka. Dievčina s príjemným a sebavedomým vystupovaním počas sobotňajšej súťaže tromfla všetky zemplínske konkurentky. „Na súťaž som sa prihlásila preto, aby som zistila, ako na tom so svojím zovňajškom vlastne som,“ skromne tvrdila publiku Janka. Nezabudla dodať, že miluje posilňovanie, čo bolo v promenáde v plavkách poznať. Spolu s ostatnými piatimi finalistkami sa obecenstvu na diskotéke predviedla nielen v plavkách, ale aj v pekných spoločenských šatách. V päťročnej histórii súťaže Miss Zemplínska šírava sa stalo po prvýkrát, že nezvíťazila Zemplínčanka.

Pri dekorovaní víťaznej trojice šťastná Janka nežne zamávala aj Modelovi, ktorý so svojimi známymi sledoval krehkú krásku z VIP-zóny.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu