Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desperado a Barbara: Súložili priamo na pľaci!

Núdza o vášnivé bozky nebola Zobraziť galériu (20)
Núdza o vášnivé bozky nebola

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Nevinné nakrúcanie nových dielov jojkárskej relácie Črepiny s hviezdičkou sa zmenilo na nekontrolovanú porno šou!

Neznámy autor doručil Novému Času z utorkovej filmovačky zábery, na ktor ých zvečnil v pikantných situáciách exVyVoleného Rolanda Františka Antónia Desperada Ricca (31) a 24-ročnú Barbaru Devil Orlickú (preslávili ju škandalózne fotografie v uniforme mestskej polície).

Desperado a Barbara prijali ponuku na účinkovanie v šteklivej relácii, kde mali predviesť erotickú bielizeň. Dvojica sa do svojej úlohy tak vžila, že po chvíli prestala vnímať prítomnosť televízneho štábu. Obaja sa začali hladkať na intímnych miestach, svojimi telami naznačovali rôzne sexuálne polohy. Výstredná Barbara i Desperado sa pri nakrúcaní zjavne dobre zabávali a žiadne šteklivé scény im nerobili problém. Odvážne dotyky, horúce bozky ani vášnivé objatia.

Tmavovláska túto hru zvládala ako profesionálka a Desperada aj usmerňovala. Minimum oblečenia urobilo svoje a štáb nad rozvášnenou dvojicou stratil kontrolu. Nakrúcanie spodnej bielizne vyvrcholilo pohlavným stykom!

Zostali sme stáť ako obarení. Toto sme naozaj nečakali. Vedeli sme, že Barbara je dosť divoká, ale že sa to skončí takto...“ šokovane rozprával člen štábu, ktorý bol očitým svedkom neplánovanej erotickej šou. Na to, čo videl, vraj tak skoro nezabudne. Úsmev zamrzol aj na perách moderátorky relácie Eriky Barkolovej, ktorá extravagantnú dvojicu sama pozvala do programu. Včera, s odstupom dvoch dní, sa už snažila chúlostivú situáciu zachrániť slovami: „Konečne sa nebudú baviť len diváci, ale aj účinkujúci.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu