Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Eddie Murphy sa zasnúbil

Tracey Edmondsová a Eddie Murphy. Zobraziť galériu (3)
Tracey Edmondsová a Eddie Murphy. (Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Minulý týždeň prekvapil Eddie Murphy novinárov, keď vtipkoval, aký zásnubný prsteň raz vyberie svojej priateľke Tracey Edmondsovej.

Teraz je už jasné, že z mileneckého páru sú snúbenci. „Eddie požiadal Tracey o ruku minulý týždeň v stredu,“ povedal časopisu People hovorca páru. Zásnubám nestáli v ceste ani nevyriešené alimenty, ktoré bude musieť Eddie platiť členke kapely Spice Girls Melanie Brownovej na dcéru – štvormesačnú Angel Iris.

„Sú do seba neuveriteľne zamilovaní a nadšení predstavou, že spoločne strávia zvyšok života,“ povedal novinárom hovorca Murphyho a Edmondsovej.

O zásnubách ako prvý informoval časopis OK! Ten taktiež ako prvý odfotil Tracey s diamantovým zásnubným prsteňom na ľavej ruke.

Edmondsová sa dala dohromady s Murphym vlani na jeseň. Začiatkom júla sa v médiách objavili špekulácie, že sa pár rozchádza kvôli sporom o otcovstve medzi Murphym a jeho bývalou priateľkou Melanie Brownovou, ktorá v apríli porodila dcérku Angel Iris. Aj keď sa nakoniec ukázalo, že Angel je naozaj Eddieho, ich vzťahu to neuškodilo.

„Testy otcovstva nemajú na náš vzťah ani najmenší vplyv. Taká maličkosť nás nemôže vytrhnúť z nášho nekonečného šťastia,“ vyhlásila Tracey, ktorá v júni dotiahla do konca rozvod so spevákom Kennethom „Babyface“ Edmondom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu