Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Mel B: Eddie ma opustil bezdôvodne

Eddie Brown opustil vtedy tehotnú Mel bez vysvetlenia. Zobraziť galériu (3)
Eddie Brown opustil vtedy tehotnú Mel bez vysvetlenia.

LOS ANGELES - Bývalá členka skupiny Spice Girls Melanie Brown hovorí, že Eddie Murphy ju nechal s dieťaťom, tetovaním jeho mena a bez vysvetlenia ich náhleho rozchodu.

V rozhovore pre magazín OK! tvrdí, že ona a Murphy boli "spriaznené duše", ktoré sa na znak svojej lásky nechali tetovať a spoločne sa tešili z jej tehotenstva. Murphy sa však znenazdania v televízii vyjadril, že sa rozišli a požiadal o test na určenie otcovstva. "Zavolal mi kamarát, aby mi to povedal. Bola som šokovaná, potom znechutená. Boli sme do seba šialene zaľúbení a zrazu toto," hovorí 31-ročná Brown pre magazín.

Brown, prezývaná Scary Spice počas pôsobenia v populárnej dievčenskej skupine z 90. rokov, porodila Angel Iris Murphy Brown 3. apríla v Kalifornii. Na rodnom liste uviedla ako otca Murphyho. Štyridsaťšesťročný Murphy si však nie je istý svojím otcovstvom. Brown hovorí, že ju s Murphym zoznámil ich spoločný priateľ. "Elektrizovalo to medzi nami. Po polhodine sme sa už držali za ruky. Boli sme spriaznené duše. V mnohých smeroch sme si boli veľmi podobní," opisuje začiatky vzťahu Brown. "Po troch dňoch sme si nechali vytetovať naše mená v našich rukopisoch. Celé okolie už bolo choré z nás "holúbkov". Cítila som, ako keby sme sa poznali už roky," tvrdí Brown.

Keď sa Murphy dozvedel, že je tehotná, bol podľa jej slov "v siedmom nebi". Po pôrode dieťaťa plánovali svadbu, tvrdí a dodáva, že po piatich mesiacoch spoločného vzťahu prišla od neho v televíznom rozhovore "rana pod pás". "Snažila som sa Eddiemu zavolať, ale nevedela som sa dovolať. Potom sa mi to podarilo a povedal, že mi zavolá. To bolo všetko. Už nezavolal," hovorí Brown a spresňuje, že to bolo pred štyrmi mesiacmi. Odvtedy spolu nehovorili. "Necítim sa ponížená. Myslím si, že jediná osoba, ktorá sa nechala zahanbiť, je Eddie. Jeho správanie bolo neprijateľné. Možno mi jedného dňa povie, prečo sa to stalo," dodáva Brown.

Murphy, ktorý sa nedávno objavil vo filme Dreamgirls (2006), má päť detí z manželstva s Nicole Mitchell Murphy. Brown má 8-ročnú dcéru.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu