Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nora Gubková: Opúšťam STV

Nora Gubková zavesila prácu v STV na klinec, novinárčine sa však bude venovať aj naďalej.
Nora Gubková zavesila prácu v STV na klinec, novinárčine sa však bude venovať aj naďalej. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Leto je v Slovenskej televízii poriadne horúce. Rošády na vedúcich stoličkách nasledujú aj zmeny na postoch redaktorov.

Najnovšie dala estévečke košom jej dlhoročná redaktorka Nora Gubková, ktorej tvár si od roku 2004 diváci spájajú so Správami a komentármi na Dvojke.

Nora Gubková svoj odchod z STV pre Nový Čas potvrdila: „Úspech každej fungujúcej firmy závisí od kompetencie a odbornosti. V kontexte iných odchodov, ktoré tu boli a som presvedčená, že aj budú, myslím, že moje dôvody je ľahké domyslieť si.“

Zo Správ a komentárov sa pobrali aj ďalší dvaja ľudia - moderátorka Jana Holéciová, ktorá ide na materskú dovolenku a dramaturg Michal Petruška. STV sa navyše rozhodla, že reláciu na leto preruší.

„Hlavným dôvodom je, že sa bude meniť vizuál a štúdio všetkých spravodajských relácií. Dokonca aj štúdio Hlavných správ bude dočasne premiestnené,“ vysvetli PR manažér STV Jozef Gogola. Potvrdil však, že Správy a komentáre sa na obrazovku vrátia začiatkom septembra s novými moderátormi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu