Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Môj najmilší hit: Moderátori zhrabnú vyše pol milióna!

Mária Pietrová a Michal Slanička si za deväť týždňov prilepšia o 90-tisíc korún. Zobraziť galériu (6)
Mária Pietrová a Michal Slanička si za deväť týždňov prilepšia o 90-tisíc korún. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Slovenská televízia si teda trúfa! Jeden z letných ťažiskových projektov Môj najmilší hit sa rozhodla zveriť dvom nie práve najostrieľanejším televíznym tváram a jednému bývalému moderátorovi.

Napriek tomu na nich rozhodne nešetrí. Na ich honoráre vyčlenila 540-tisíc korún.

Sprievodcami deviatich priamych prenosov estévečkárskej speváckej šou budú už od zajtra nie úplne najskúsenejší moderátori. Pavol Janík (36) naposledy moderoval pred 15 rokmi, no televízia je ním nadšená. „Veríme, že Paľo Janík je dobrou voľbou a diváci si ho určite obľúbia,“ nádeja sa hovorca STV Jozef Gogola.

S Máriou Pietrovou (23) sa diváci stretávali v Rannom magazíne a v telefonických hrách a Michal Slanička (24) si tiež vyskúšal rannú šou a uvádzal Test magazín. Dvojica teraz vymení skoré vstávanie za neskoré príchody domov, ale aj za veľmi slušný honorár. Podľa zistení Nového Času im STV vyčlenila celých 540-tisíc korún. Z toho Janík zhrabne 360-tisíc a jeho kolegovia si prilepšia každý o 90-tisíc.

„Relácia má stanovený presný rozpočet, výšku honorárov komentovať nebudeme,“ povedal Gogola. No lacní určite nebudú ani Pavol Hammel, Beáta Dubasová a Dano Dangl, ktorí si sadnú do porotcovských kresiel.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu