Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Darček od kamoša?

Dominika Lukáčová a jej obľúbená bunda - že by darček od Skrúcaného? Zobraziť galériu (8)
Dominika Lukáčová a jej obľúbená bunda - že by darček od Skrúcaného?

BRATISLAVA - Hoci mladá novinárka Dominika Lukáčová stále popiera vzťah s hercom Štefanom Skrúcaným (47), spája ich čoraz viac náhod.

Dominiku prezradilo už oblečenie, keď si na cestu do Afriky, kam cestoval aj známy herec, obula tie isté tenisky, v akých ju odfotili aj vychádzajúc z práce. Teraz sa spojovacou niťou medzi ňou a stále populárnym hercom stala kožená bunda známej značky.

Herec Štefan Skrúcaný sa pred niekoľkými rokmi stal tvárou slovenskej firmy, ktorá predáva kožené a kožušinové odevy. Hrajúc na piane prezentoval koženú bundu oblečenú na zvodnej modelke. Zrejme obľúbeným kusom oblečenia mladej Dominiky je kožená bunda práve z tejto firmy. Že by to bol darček od solventnejšieho kamaráta?

Darček od kamoša?
Zobraziť galériu (8)
„V Afrike sme na módnej prehliadke prezentovali kožené bundy tejto značky. Mala to byť zaujímavosť pre domácich, ktorí kožené bundy bežne nepoužívajú ani nepotrebujú,“ potvrdila Dominika Novému Času zhodu náhod. Nech už je pravda akákoľvek, aj tento dôkaz zapadá do stále jasnejšej mozaiky náhod, ktoré sa okolo pracovného vzťahu Dominiky a herca Skrúcaného zbiehajú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu