Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney Spears má novú hračku

Lásky pre psíkov má Brit na rozdávanie. Zamilovala sa do malej čivavy a okamžite si ju kúpila. Čo však robí s tými predchádzajúcimi miláčikmi? Zobraziť galériu (12)
Lásky pre psíkov má Brit na rozdávanie. Zamilovala sa do malej čivavy a okamžite si ju kúpila. Čo však robí s tými predchádzajúcimi miláčikmi?

LOS ANGELES - O jej dvoch malých synov sa musia starať pestúnky a bodygardi, keďže mama Britney (25) má zjavne iné starosti. V obchode s domácimi miláčikmi si zakúpila novú hračku na maznanie. Alebo na týranie?

Pri vyhlasovaní najhorších chovateľov zvieratiek bude mať pravidelná držiteľka ocenenia Paris Hilton ostrú konkurenciu v Britney Spears. Tá už má doma aj Oscara v úlohe najhoršej matky šoubiznisu.

Ak k novému členovi rodiny bude pristupovať s rovnakou starostlivosťou ako k jej synom Seanovi Prestonovi a Jaydenovi Jamesovi, má sa táto nemá tvár rozhodne na čo tešiť. Dokonca aj povestný vyhľadávač žúrov Kevin Federline má starosť o budúcnosť ich dvoch chlapcov.

Aj keď v čase ich spolužitia nebol manželke Britney veľkou oporou, po rozchode sa tvári ako starostlivý ocko. Odmieta podpísať rozvodové papiere a zveriť jej právo na výchovu synov, pokiaľ vraj nezodpovedná mamička neskončí s vymetaním barov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu