Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ovláda Mariku sekta?

Je možné, že Marika sa neukrýva pred svetom dobrovoľne. Zobraziť galériu (8)
Je možné, že Marika sa neukrýva pred svetom dobrovoľne. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Záhada okolo mlčania Mariky Gombitovej (50) trvá už päť rokov! Desiatky mesiacov je speváčka uväznená za múrmi svojho bratislavského bytu a mlčí.

Kolegom ani priateľom dlhé týždne nedvíha telefón a nereaguje na esemesky. Podľa zistení Nového Času to nie je iba pre jej zlý zdravotný stav či depresie. Objavila sa aj ďalšia možnosť - šokujúca, no čoraz pravdepodobnejšia - Mariku zrejme ovládla nejaká sekta!

„Pri všetkej úcte k nej naozaj netuším, čo sa s ňou deje,“ poznamenal hudobník Janko Lehotský (60). Ani jemu sa speváčka už dlhší čas neozvala, nedala vedieť, ako sa má, ani to, či je zdravá, alebo či niečo nepotrebuje.

Skutočnosť, že Marika Gombitová už päť rokov neopustila svoj byt, tiež nahráva rôznym špekuláciám a fámam. Hovorilo sa o jej zlom psychickom stave, ona sama priznala, že prežíva ťažké depresie a najnovšie sa objavilo ďalšie vysvetlenie - Marika je vraj pod vplyv o m náboženskej sekty.

„Snažia sa jej nahovoriť, že vonkajší svet je zlý, preto by nemala byť jeho súčasťou a nebažiť po úspechu, bohatstve a sláve. Dokonca ju presvedčili, aby neoslavovala svoje životné jubileum - päťdesiate narodeniny, ktoré mala vlani,“ prezradil Novému Času zdroj, ktorý si neprial byť menovaný.

Fakt je, že Marika od 12. septembra minulého roku neprijala žiadnych gratulantov, dary a kytice za ňu preberali neznámi ľudia! „Marika bola vždy veľmi silne veriaca a preto sa mohla ľahko stať obeťou príslušníkov nejakého kultu,“ dodáva osoba blízka speváčke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu