Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čitatelia Nového Času prosia: Marika, vráť sa!

Počúvne Marika „hlas ľudu“ a obšťastní svojich priaznivcov vystúpením na Hite storočia? Zobraziť galériu (8)
Počúvne Marika „hlas ľudu“ a obšťastní svojich priaznivcov vystúpením na Hite storočia?

BRATISLAVA - Túži po tom nielen spevák Miro Žbirka (54) a textár Kamil Peteraj (61), ale aj tisíce ľudí na Slovensku!

Doslova stovky e-mailov zaplavili redakciu Nového Času, keď čitatelia dostali možnosť vyzvať speváčku Mariku Gombitovú (50), aby prišla 6. júla zaspievať na finále estévečkárskej retrošou Hit storočia. Niektorí to skúšali prosbami, iní žartovali a ďalší neváhali použiť drsnejšie slová, len aby svoju obľúbenú speváčku vybudili. Zo všetkých e-mailov však bolo cítiť hlavne: MARIKA, MÁME ŤA RADI, VRÁŤ SA UŽ KONEČNE!

Marika naber vela odvahy a neboj.Zvladnes to.
Majo

Marika, vrat sa medzi nas
Renáta z Nových Zámkov

Pracujem v Anglicku a keby som vedel ze Marika bude spievat v Hite storocia tak kupujem letenku a letiiiiiiim za nou.Marika vrat sa..PROSIM...
Rasťo

Ahoj Marika! Potes seba i nas prid zaspievat do Hitu storocia. Miro a ty ste najlepsi. S pozdravom
Eliška

Marika,roky na teba čakáme - neverím, že za tolko rokov si nemala dni, ktoré ti to dovolili aby si zaspievala. Aj moja dcéra na to čaká - aby pochopila prečo ťa má tolko ľudí rado. Musíš - ak len kúsok môžeš - prosíme ťa.
Dana, Banská Bystrica

Mila Marika, uplne Vas chapem a rozumiem Vase rozhodnutie. Zite tak, ako Vy chcete a nie ako druhi chcu. Vela stastia
Lenka z Námestova

Marika musím sa aj ja pridat k Tvojím fanúsikom a nie len k tým, co sú na Slovensku, ale aj k tým co sú roztrúsení po svete a zelajú si Tvoj návrat na scénu aspon na jeden vecer. Som o niekolko rokov starsí ako Ty a zijem uz skoro 30 rokov vo Svédsku. Vázim si Ta stále ako PANI spevácku a myslím, ze sa na Slovensku tak lahko neobjaví taká HVIEZDA ako si Ty. Az velmi mi pripomínas a nie len výzorom ale aj hlasom Agneth-u Fältskog zo skupiny ABBA. Proste ste obe ojedinelé svojím nádherným, zvonivým hlasom. Ked nie inak, tak nech Ti je aspon vzpruhou Tá obrovská podpora fanúsikov. Zelám Ti vela zdravia. Cau.
Dušan

Marika VRÁŤ SA .... Sledujem na STV program HITY STOROCIA. Veľmi by som sa potešila ja osobne, ale zároveň by sme boli pyšní na teba všetci občania z tvojej rodnej obce TURANY NAD ONDAVOU. Iste máš na to svoje dôvody, keď nechceš na verejnosti vystupovať, my ťa nemôžeme prinútiť, ale urobila by si nám VEĽKÚ RADOSŤ keby sme Ťa znovu uvideli na televíznej obrazovke. Prajeme Ti veľa zdravia v tvojom ďalšom živote.
Viera Pundžáková, starostka obce

Ahoj Marika ! Využívam možnosť napísať Ti odkaz – prosím Ťa , príď zaspievať do relácie Hity storočia , si speváčka mojej mladosti a mám Ťa veľmi rada . Najviac sa mi páči pieseň Vyznanie , ktorú tiež veľmi pekne zaspievala Sisa Sklovská , ale keď som zatvorila oči , videla som na pódiu Teba Marika . Vráť sa . Ďakujem.
Mária

Marika prosím vráť sa to ti odkazuje Marika z Michaloviec ,nevzdávaj sa ja som tvoja rovesnička a v mladosti ma prirovnávali k tebe podobou,ale spievať neviem.Marika mala som rada tvoje pesničky a to myslím úprimne ahoj ja som tiež vážne chora a nevzdávam to tak čav na obrazovke.
Rudas

Lietaš v tom, v hre na pády. Vždy si víťazom, vždy si víťazom. Prosím Marika Vráť sa medzi nás... S nami ti bude lepšie a krajšie...
Marek zo Žarnovice

Marika, ak bude treba, pojdeme pod Tvoje okno kricat, nech sa nam vrati princezna, my si ju nedame vziat... Vies si predstavit, kolko ludi by tam prislo? Tak nas uz nenechaj prosit a dufat, daj vediet, ze nam prides zaspievat... Alebo 5. 7. pod Tvojim oknom? :)
Zuzana z Piešťan

Úplne súhlasím s pánom Peterajom. Marika sa sama musí rozhodnúť a každé jej rozhodnutie, nech bude akékoľvek, bude správne. Rozhodne netreba tlačiť človeka do niečoho o čom nie je 100 percent rozhodnutý. Marika je pre mňa speváčkou číslo jedna a plne akceptujem jej vôľu a prianie. Niekomu by sa práve teraz zišla ako bonbónik a ťahák do určitého typu programu /sledovanosť/ a to sa mi zdá také vypočítavé. Som rada ,že aj keď sa veľmi nemedializuje, je stále žiadaná. Držím jej palce a prajem veľa šťastia a pohody.
Eva zo Šurian

Mam 30 rokov a uz ako maly „ melenec“ som po dome vyspevovala „ Na tej ceste ktora konca nema, kraca laska v modrych zaplatach...........“ a vela, vela inych piesni od Mariky. Marika, kazda z Vasich piesni je velkym prinosom pre nas vsetkych, fantasticke dueta s Mirom Žbirkom mi aj dnes pri melancholickych naladach dokazu preplavat smutkom. Bola by skoda, keby aspon raz za cas odopriete tym, ktorí Vas majú radi, nie len Vas pocut, ale aj vidiet. Je to na Vas Marika, ale dufame....
Marcela

Marika, si idolom strednej generacie a uznavanou hoc nepoznanou osobnostou aj v ociach mladych. Prosime Ta, prid medzi nas, sprav nam kulturny sviatok. My mame pre Teba silu a mnozstvo lasky. Slubujeme!
Milka z Petrzalky

Mam 14 rokov predtym som ta vobec tvoje pesnicky nepocuval velmi rad by som ta chcel pocut spievat prid prosim! Vrat sa!
Jakub Sebo

Marika, vráááť sa PROSÍM ŤA....VEĽMI ŤA PROSÍM, AK MôŽEŠ, VRÁŤ SA, KEBY SI PRIŠLA ZASPIEVAŤ, BOLO BY TO NIEČO ÚŽASNÉ...
Tvoja obdivovateľka Silvia Blahovská 

Dobry den, Mariku Gombitovu povazujem za najlepsiu spevacku vsetkych cias...taky krasny a cisty hlas ako ma len ona a pocity ktore vychadzaju pri pocuvani jej piesni su neopisatelne. Takuto spevacku uz Slovensko nebude mat nikdy. Mame len jednu.....Mariku Gombitovu. Velmi si vazim Mariku, obdivujem ju a velmi rada ju pocuvam. Vidiet ju opat na podiu by bolo priam neopisatelne. Bol by to nielen velmi velky citovy zazitok, ale aj jej vystupenie napriek tomu , ze vieme, ze Marika zije izolovane od medii a publika, vyjadrilo by to jej velku silu a zaroven by ju prenieslo na cele publikum a vsetkych ktori by tento prenos sledovali. Marika mi za mladsich cias velmi pripomina moju mamku, ktora mi zomrela pred rokom, a tak ked teraz sledujem Hit storocia, a vo vysielanych archivoch sa objavi aj Marika, je to pre mna velmi silny zazitok a moment. Mamka ju mala tiez velmi rada a viem, ze aj ona hore by sa velmi potesila vidiet Mariku spievat. Ale je to len cisto Marikine rozhodnutie, no bez ohladu na to, ci pride alebo nie, bude nadalej najlepsia spevacka a cele Slovensko jej bude vzdy dakovat za jej obrovsky prinos slovenskej hudobnej scene. Marika, vsetko dobre Vam prajem, vela zdravicka. Mam Vas velmi rada.
Gabika z Košíc

Keby sa Marika odhodlala 6.júla spievať, bol by to na Slovensku SVIATOK HUDBY. Prajem jej pevné zdravie a veľa odvahy.
Silvia Bystricanova

pre pracovné zaťaženie nemám čas pozeť televíziu, nečítam ani noviny, toto bola náhoda, že moja zamestnankyńa nechala na stole otvorený Nový čas, takže v rýchlosti Marika vráť sa !!!! značím si kedy to bude a po roku zapínam plazmu... Držím prsty a želá všetko dobrééééé
Viera Urbaníková

No síce ja Ťa až tak dobre nepoznám, pretože mám len 12 rokov. Ale milujem tvoje pesničky,predsa nejaka nehoda ti nemôže pokaziť celý život.Však život ide ďalej! Aj ja spievam a nepochopím prečo Ťa nejaká nehoda Ťa mohla skoliť.Pretože ja by som so spevom nevedela nikdy prestať so spevom a to ani niesom taká vynikajúca speváčka ako si ty. Možno si pomyslíš že čo tá otom vie veď má len 12.No ale je to pravda že sa netreba nikdy vzdávat.Keby si sa vrátila na podium,tak by sme Ťa ja a funúšikovia ktorí Ťa tak nezažili ako naši rodičia konečne mohli spoznať.No veľa sa o tebe s článokv a z cd nedozvieme.Tak preto ťa prosím:: !!!!!!! VRÁŤ SA !!!!!!! ps: si najlepšia!!
Romanka Pitelková

Marika, je našase dokázať, že aj u nás na Slovensku žijú svetové hviezdy s hlasom, za ktorý by na Západe poslucháči dávali milióny dolárov. Sám som muzikant a najviac ma irituje, že keď hrám koncert pre mladých, naviac je žiadaný Hip-Hop a Drum&Base interprétov, ktorý nielenže nemajú hlas, ale iba svoje (vulgárne) texty hovoria do jednotvárneho podkladu. Nechceš znovu zapáliť záujem o našu slovenskú popmusic a zohriať krásnym hlasom, textom a muzičkou naše slovenské dušičky? Ďakujem
Juraj z Bratislavy

Pani Marika, veľmi by ste ulahodili mojim ušiam, keby ste sa odhodlali prísť zaspievať.Pre mňa ste vždy boli ,aj budete speváčkou č. 1! Hendikepovaná učiteľka telesne postihnutých detí.
Lýdia

Pre mňa ste vždy boli aj budete speváčka č. 1. A nezmení to ani fat, že sa necítite na verejné vystúpenie. Myslím na Vás a prajem Vám odvahu na správne rozhodnutie. Netreba zabúdať, že sme tu preto, aby sme iným robili radosť.
Srdečne Vás pozdravuje
Mária Habánová

Marika, počúvam tvrdý metal. Mojimi srdcovkami sú Cradle of filth, Root, Arch enemy. Ateliér duše však patrí medzi moje najobľúbenejšie albumy. Príď kvôli mne.
Jano

MARIKA PROSIM, AK JE TO V TVOJICH SILACH, UROB RADOST PRE LUDI, KTORI STALE POTREBUJU TVOJ SPEV. P. S. Priblizne som v Tvojom veku. Uz vyse roka som mimo Slovenska tak ako vela inych ludi, ktory odisli za pracou. Ked som odchadzal tak som si pribalil aj Tvoje CD, aby mi Tvoj hlas sprijemnoval dni v cudzine. Tu v Anglicku, Tvoje pesnicky su pre mna aj velkym kusom domova.
Ján Baloc

Si uzasna Marika a s Mirom budete naj na svete. Pa
Ondrej Bolya

Marika, vráť sa medzi nás, si naša!!!
Tono

Ahoj Marika, ja mam uz dleko cez 50-siat, ale na tvoj krany hlas sa jendoducho zabudnut neda, tak sa vrat na podia. Tvoja dlho ročna obdivovateka z Nitry. Prvy krat som ta videla spievat na Nitriansykch dozinkoch v roku cca 1972-73 a uz vtedy to bolo uzasne. Papa a rozhodni sa kladne.
Olga

dobry den marika velmy by som si zelala aby ste vystupovali ste uzasna ,silna zena a mate v hrdle zlato, bola by som rada keby moje deti vas poznali ste uzasna vrat te sa prosim ja ako matka 3 deti prosim aj zane marika vrate sa prosim dufam ze nas nesklamete. dakujeme lubime vas. s velkym pozdravom a bostekmy od:
Dominika, Dianka, Jojko, Nika

Marika vráť sa !!!!! Si najlepšia speváčka aká kedy na Slovenskej scéne pôsobila. Veľmi by to uvítal aj Slovenský národ , keby ťa opäť po dlhom čase mohol vidieť na scéne !!!
Ján z Trenčína

Ahoj Marika, ak nemáš vážny zdravotný dovod k tomu, aby si sa vrátila na pódia, neváhaj. Pocit menejcennosti kvoli hendikepu nie je na mieste a je hriech nevyužívať hlas aký máš. Si najlepšia slovenská speváčka a asi sa to dlho nezmení. Tak držím palce.
Fanda Andrea

Piesne Mariky vzbudzujú v nás chuť do života,elán potrebný k životu a zahrejú nás na srdiečku. Preto by sa Marika mala vrátiť na pódia,lebo pomáha miliónom ľudí.
Blažej

Milá Marika prosím ťa príď nám zaspievať.....PRÍĎ.....veľmi veľmi sa na Teba tešíme........doteraz Ťa nikto neprekonal...nikto.....som rád že som sa narodil v tej dobe a čo aj Ty......Ty si nám dávala silu..veľmi veľmi rád by som Ti to vrátil..veľmi...
Jožino

Milá Mariko, vzpomínám na Vaše koncerty v Lucerně, osud mi tehdy dopřál s Vámi i mluvit a věnovat Vám kresbu... Vím, koncerty jsou příliš náročné, i každý návrat do dnešního hektického světa - ale právě tento svět nesmírně potřebuje Vaši jemnost, Váš dobrý vliv, i kdyby jen občas z CD a TV, je úžasný zájem i mezi mladými! Ve Váš návrat stále věří Váš dlouholetý obdivovatel
Petr Mlejnek z Prahy, dnes z Bílé Třemešné

Ahoj MARIKA.Tymto kratkym odkazom by som Vam chcel podakovat za VASE piesne,ktore mi urcite v zivote dali nadej a povzbudenie.Kiezby som Vam mohol dat to,co mi dalo VASE umenie.prajem VAM vela stastia,zdravia a uspechov v dalsej praci.Nechcem,aby to znelo prehnane a nadnesene,ale len v okruhu mojich blizkych,si VAS ludia pre VASE umenie vazia a maju radi.s uctou Miro z presova.
Siki

Marika ak ti to dovoluje zdravotny stav tak sa vrat na podium a zaspievaj nam velmi prosim za seba aj za druhych a aj Meky bi si rad stebou zaspieval a urcite je smutny ze nemoze si zaspievat stebou ako dlhorocny kolega ,kamarat a priatel vase spolocne duety to je raj pre usi ale aj ked spievate tak si clovek zaspomina a zrelaxuje sa pritom este ras ak mozete tak sa vradte na podium prosim. dakujem
Juraj Kolesár

Neviem prečo sa Marika uzatvára pred svetom a hlavne pred svojimi fanúšikmi je to super speváčka a určite sa všetci zhodnú s mojim názorom že nám tu chýba taká legenda akou Marika naozaj je.Nie som fanúšikom tých umelých hviezd ktoré sa v poslednom čase na našich obrazovkách objavujú preto chcem vyzvať Mariku aby spolu s Mirom išla spievať a potešila svojich fanúšikov,nech prelomí akúsi barieru ktorá jej bráni vyjsť na verejnosť.Zdravie jej to samozrejme nenavráti ale aj jej srdce sa určite poteší keď ju podporia toľký fánúšikovia a preto ešte,raz Marika vráť sa medzi Nás!!! S pozdravom
Jaro Bielich, Bánovce nad Bebravou

Marika,vráť sa medzi nás! Si kus nášho života! Spievaj nám.
Faninka Eva

Marika, ste úžasná speváčka. Bolo by cťou pre tisíce ľudí počuť Vás opäť na živo spievať. Vzdávam hold aj Vášmu kamarátovi Mirovi Žbirkovi a textárovi Kamilovi Peterajovi. Viete koľko ľudí má obrovské poroblémy a idú ďalej - neuzatvárajú sa do seba. Viem, že je to ťažké radiť, keď človek neprežil Vašu situáciu, ale vedzte, že sú aj horšie situácie. Čakáme na Vás pani Speváčka.
Anastázia Klučková

Marika som Vas dlhorocny fanusik a dokonca som aj spieval , nechcem Vas nejako presviedcat , ale Vas osobny kontakt na podiu by som si hrozne zelal.Je to moj sen a toto este zazit a nemusim do konca zivota nic vidiet. Dakujem  Marika.

Marika, prosíme vráť sa na koncertné pódium.Slovenský národ Ťa miluje, si obrovská hviezda, ktorá neutále svieti. Tvoje vystúpenia prinesú šťastie do našich domovov. V kútiku našich srdiečok dúfame,že sa nám opäť vrátiš. ...a zároveň odovzdávam pozdrav od veľkého počtu ľudí, ktorí si Ťa nadovšetko vážia a ktorým veľmi chýbaš.

Milá Marika, vyrastala som na Vašich piesňach a dodnes ich s láskou počúvam, pričom pri každej Vašej piesni cítim hlboký zážitok z nádherných melódií a textov, ktoré i dnes majú čo povedať. Vaše vystúpenie na verejnosti znamenalo pre mňa vždy precítenie niečoho nádherného, niečoho medzi nebom a zemou, čo z Vás vyžaruje. Napriek tomu nenástojím, aby ste na verejnosti vystúpili, pokiaľ by to nemalo ublížiť Vášmu zdravotnému stavu, alebo Vašej duši. Len chcem, aby ste vedeli, že Vaši fanúšikovia na Vás nezabudli a keby Vás predsa len uvideli naživo, bolo by to pre nich balzamom na dušu v tomto uponáhľanom svete. Želám Vám všetko len to najlepšie, zdravie, spokojnosť a lásku. Verím, aj keď ste ťažko životom skúšaná, že Váš osud Vám dá do vienka ešte veľa krásnych dní. S úprimným pozdravom
Danica

Vazena umelkyna Marika, som podobne ochrnuty ako Vy uz 15 rokov. Osud sa zmenit neda, ale telesne a dusevne zdrave organy, co mi Pan Boh nechal v zdravom stave tak aj v bolestiach, ktore mam, pravidelne sa snazim vyuzivat v prospech rozvoja vlastnej osobnosti a ludi ktori ma maju radi. Vy ste vynimocna umekyna moja draha krajanka, ktora sa len raz za cca 100 rokov objavila v nasej rodnej vlasti, preto pridte do televizie / zaspievajte svojim vynimocne Bozskym darom/ a urobte vsetkym ludom Slovenska nesmiernu radost a zazitok, na ktory nikdy nezabudnu. Pre nas rovnako telesne postihnutych by malo platit take kredo: Viera vo vzkriesenie nam dava nadej dusevne tvorit a milovat zivot aj v bolestivom utrpeni. S uctou Vas krajan S.C.

Marika, ak môžete, prídťe 6. jula na HIT storočia zaspievať, dlho sme Vás nevideli na verejnosti.A ja osobne sa vyžívam vo Vašich piesní, a doteraz som hlasoval za pieseň "Vyznanie" ostatné piesne aj keď ich mám rád som nehlasoval, a pre Vyznanie som hlasoval preto, aby bola väčšia šanca, že Vás uvidime po dlhšom čase na obrazovke. Samozrejme ak máte vážny dôvod na to aby ste nemohlii sa zúčastniť vystúpenia, beriem to, ale dajte aspoň vedieť, že aj ked ste chceli nemôžete sa programu zúčastniť, oveľa lepšie by som to prijal, a myslím si, že aj väčšina Slovákov by to pochopila. Prajem veľa zdravia, a verím, že toho 6. júla Vás uvidiím v Hite storočia
Martin Lacher

Myslim, ze by sa malo plne respektovat jej rozhodnutie. Tiez mam podobne problemy - som ciastocne ochrnuta, no vela cvicim, aby to bolo co najmenej vidiet. Zalezi mi na vzhlade a nerada sa ukazujem na verejnosti, ked ho nedokazem udrzat pod kontrolou. A to uz nehovorim o strasnej namahe, ktoru musim vynalozit, aby som vyzerala, ako vyzeram, a vycerpani, ktore nasleduje po kazdodennej povinnej zostave. Plne ju chapem, casto na nu myslim a velmi jej zelam radost z vykonanej prace a silu na kazdodenne zdolavanie nelutostneho osudu. A ani si nemyslim, ze by na nu druhi zabudli...
Som jej sucasnicka a tiez Marika

Pani Marika Gombitová, Som o niečo mladšia, moja puberta bola v znení Modusu a Úsmevu a neskor to boli všetky Vaše pesničky. Mám všetky Vaše albumy, aj ked na MG kazetach, kupila som si vyberovku, ale to nie je ono. V dnešnej dobe tých umelých hviezdičiek, ktoré namiesto hlasu ukazujú svoje telo je Vaša hudba niečo k čomu sa stále rada vraciam. Spomínam si na Lýru a Váš návrat na podium. Držala som Vám palce, veľmi. Aj teraz po rokoch mi behá mráz po chrbte, ked si spmeneniem ako z tej tmy na podiu bolo počuť Váš hlas, a počuť napr. slová " nikdy viac nepríde smútok si po prídel, dosť to stačí" Som teraz po škaredom úraze, tiež som zatvorená v byte, ale ja chodit ešte budem. Rada počuvam Vašu hudbu a prosím skúste to. Keby som Vás stretla osobne tak by som Vám to povedala a poprosila osobne, ale to sa nestane, i ked celý život po tom túžim - podať ruku MARIKE GOMBITOVEJ. Aj ked je Vaše rozhodnutie asi jasné, želám Vám veľa skutočne veľmi veľa zdravia(u nás doma je to komplikované, ja som po úraze, padla som zo schodov, syn si dolámal ruku, a jeho otcovi amputovali nohu, takže sme "dobrí")a aj Vám želám hodne šťastia a kedže som veriaca tak Vám želám aj Božie požehnanie.
Mirka Čížiková, Bratislava

ahoj marika mas asi tak 50 rokov a v zivote bol len spev ktory si dostala ako dar .. zivot je kurva ak chces mozme o tom porozpravat s kazdym mrzi a boli to ked ludia maju dar a nechcu davat lebo su zatrpknuty kvoli tomu ze oni nemaju to co chceli myslis ze boh nevie co si chcela a myslis ze by dopustil to co dopusitil preto ze to nebolo na nieco dobre ja bohu verim a viem ze vsetko co sa nam deje je kvoli nam takze sa preber uz nemas casu ako dakedy plno si ho premrhala ... myslienkamy na co si prisla, neva.... vies ze by cele slovenko plakalo kazdy caka preco to robis co sa deje uz niesi dusa co si? co sa s Tebou stalo ,,,pozname sa nie ale boh nas stvoril nato aby sme zili tak ako on chce nemůzeme to zmenit tak sa zober a daj to co si dostala vsetkym ... dakujeme oki

Drahá Marika je len na Vás či sa rozhodnete vystúpiť ale určite by ste spravili veľkú radosť nám ktorý máme radi Vaše pesničky. Píšem to za členov ZO diabetikov DIADUB v Dubnici n/V lebo ma o to požiadali naši členovia a samozrejme aj vo svojom mene lebo Vás rád počúvam aj keď žial len z reproduktorov. Potešili by sme sa vidieť Vás znovu na živo aj keď len cez obrazovku TV. Ak sa rozhodnete vystúpiť už teraz Vám ďakujeme za krásny zážitok. Srdečne Vás pozdravujeme a prajeme Vám hodne zdravia členovia ZO DIADUB
Rudolf Bulica - predseda ZO DIADUB v Dubnici n/V

Roky čakáme na Váš návrat a keďže sme skoro rovesníčky veľmi, veľmi by som uvítala keby ste sa vrátila na pódium aspoň na krátky čas. Viem, že musíme rešpektovať Váš zdravotný stav, ale veľmi veľa fanúšikov Vám drží prsty a prosí za Vás vo svojich modlitbách.
Danka

Tiez by ma sa potesilo znova vidiet moju oblubenu spevacku Mariku Gombitovu. Vopred sa tesim, ze sa mi to splni.
Oľga Galusová, Prievidza

Mila Marika, ked som si precitala v dnesnom Novom Case clanok o pripadnom Vasom moznom vystupeni v pesnickovej sutazi Hit storocia, bola som velmi milo prekvapena a chcela by som Vas podporit vo Vasom rozhodovani a zaroven aj skromne poprosit za vsetkych Vasich fanusikov, ktorych je skutocne nespocetne mnozstvo v roznych vekovych kategoriach a ak Vas zdravotny stav len trolilinku dovoli, tak urcite s uzasnou radostou by sme vsetci Vasi fanusikovia uvitali Vas navrat nie len na vystupenie v spomimanej sutazi, ale aj na koncertne podia, pretoze spevacka Vasich kvalit sa rodi iba raz...a aj ked sa snazia viacieri interpreti spievat a napodobnovat Vase skladby, jednoducho to nie je mozne, pretoze aj spevacky ako su Lucka Bila, alebo Sisa Sklovska, ktore spievaju ozaj vynikajuco, jednoducho nedokazu zaspeievat Vasim hlasom....takze Vy, Vas prejav, Vas hlas je jedinecny, nenahraditelny. Som Vasou fanusickou od zaciatku Vasej kariery a do dnes uchovavam Vasu fotografiu, ktoru ste mi poslali na zaklade jedneho listu, ktory som poslala do Slovenskeho rozhlasu ked som pocula s Vami prvy rozhovor po tej nestastej nehode..a dostala som od Vas fotografie s podpisom a som velmi rada, ze ich mam. Draha Marika, prajem Vam vela zdravia, stastia a tesim sa a dufam, ze este si pojdem pozriet aspon jeden z Vasich koncertov na zivo. Alebo aspon v televizii Vas uvidime a budeme pocut Vas uzasny hlas a Vas jedinecny prejav. Prtosim Vratte sa na podium...a my budeme stastni. Vasa stala fanusicka a obdivovatelka
Stella z Košíc

Mila Marika, som Tvoja verna obdivovatelka, ktora stale dufa, ze raz pride cas, ked sa nasa milovana Marika vrati a bude nam sprijemnovat zivot svojim jedinecnym spevom. Za tridsat rokov sa na slovensku nenasla spevacka s takym uzasnym hlasom, ako mas Ty. Ta obrovska energia, ktora vychadzala z Tvojich pesniciek bola taka silna, ze aj po tridsiatich rokoch mam stale zimomriavky, ked pocujem niektoru z Tvojich pesniciek. Ak sa k Tebe dostane tato prosba vedz, ze Tvojim navratom by si urobila mnohym ludom obrovsku radost. Napriek Tvojmu, mozno nie najlepsiemu, zdravotnemu stavu, by si mohla aspon uvazovat o navrate na hudobnu scenu Slovensa a pozitivne energia, ktora by isla k tebe od nas, ktori ta milujeme, by mozno urobila zazrak:-). Prajem Ti vela zdravia a pozitivnych myslienok. So srdecnym pozdravom, Tvoja vecna obdivovatelka
Andrea Stulajterova

Milá Marika, nikto Ti neberie právo slobodne sa rozhodnúť, ale rovnako Ty nám, státisícom Tvojich priaznivcov, nemôžeš odoprieť právo cítiť k Tebe lásku a obdiv a túžiť po Tvojom návrate medzi nás. V mene nás všetkých Ťa veľmi prosím: príď znovu medzi nás, obdaruj nás svojim krásnym spevom, poteš naše smutné srdcia! Takto predsa žena a ČLOVEK Tvojho formátu nemôže odísť do zabudnutia! Urobme si navzájom radosť - príď a uvidíš, že to pomôže aj Tebe. Verím, že sa k našim prosbám postavíš s láskou a porozumením a že Ti srdce nedovolí odmietnuť nás. Máme Ťa veľmi radi, tak hlavu hore, dievča, nepoddávaj sa!
Ondrej H., Košice, momentálne v zahraničí

Milá Marika, pred časom som navštívila s priateľmi muzikál Neberte nám princeznú.Bol to fantastický zážitok!!! Mal len jednu chybu.Chýbala v ňom Marika.Určite už nie ako princezná.Aj ony dospejú,dozrejú a stanú sa z nich kráľovné.A tie si zaslúžia už nielen korunku,ale i trón.Ten si zaslúžite i Vy,pricezná Marika. A vôbec nezáleží,že ten trón má kolieska.Ste kráľovnou v našich srdciach i v srdciach maličkých, ktorí si počas muzikálu spievali všetky pesničky.A spievajú si ich každý večer pri sledovaní tejto rozprávky z kaziet,DVD...Tak ako i my z filmu už po niekoľko desaťročí! Marika,som 59-ročná učiteľka slovenčiny,už v dôchodku.Pomáham vychovávať švagrinej 2 malé vnúčatá . Nosím v srdci veľký sen.Vidieť ešte raz tento muzikál.Vidieť ho spolu s nimi.A počuť, ako záverečnú pieseň spieva prvá princezná,vlastne už kráľovná. Len tri slová: Marika,vráť sa! Milujú Vás celé generácie.
Emília Ružíčková


Drahá Marika, Viem, že čím dlhší je čas Vašej odmlky, tým ťažší je návrat späť medzi ľudí a chce to aj väčšiu dávky odvahy. Ja Vám týmto symbolicky posielam aspoň 50 kíl odvahy a spievam za Vás: Obloha má zavreté, kde si môj túlavý cieľ? Už taxík zúfalých snov konečne preč odišiel. Buď pri mne, dýchať Ťa chcem, pozri sa, žiť opäť viem. Raz musí prísť aj môj deň, raz musí prísť aj môj deň. Nechali ste nás – svojich fanúšikov (ktorí dospievali so songmi ako Správne dievča, Študentská láska, Keby, keby a prežívali s Vami tie texty; i dozrievali spolu s Cirkusovým koňom, Pomätenou či Prosbou) čakať veľmi dlho. Ešte stále sme tu. A čakáme. Viem, že to v STV je teraz predovšetkým komerčná záležitosť, ale využite, prosím, túto šancu a vráťte sa! Nebojte sa, ak zaspievate niečo falošne, nebude to počuť, lebo všetci budeme spievať nahlas s Vami. Váš deň prišiel. Ja osobne Vás čakám a držím palce. S pozdravom
Jana, Košice

Veľi by som túžila počuť Marikin krásny spev - je nanapodobiteĺný. Sisa Sklovská " Vyznanie" spieva krásne profesionálne,no chýba tam to Marikine maznavé,krásne. Raz som počula spievať túto pesničku Lucie Bílu.Myslím si,že sa najviac priblížila k Marike. Moje poradie: Vyznanie V slovenských dolinách Matka Množstvo ľudí by Marike poďakovalo,keby bola hosťom .Hosťom tak vzácnym! Splnila by sen miliónom ľudí.A splniť sny sa oplatí.A mne tiež.Som v tvojom veku a som sestra. Keď počujem Tvoj hlas- od začiatku Tvojej kariéri- zbožňujem ho-pre mňa je krásny-ja neviem spievať,hoci falošne,ale zaspievam si. Marika končím s prianím: "Prekroč svoj tieň" Túžili by sme /celá moja rodina/ počuť Ťa spievať na javisku.
Marka Ceckova

Napriek tomu, že rešpektujem súkromie pani Gombitovej, by som bola veľmi šťastná, keby vystúpila v relácii Hit storočia, pretože takú speváčku akou je ona sama Slovensko už asi nezažije, bohužiaľ. Pani Marika, veľmi vám fandím a prajem v živote veľa pokoja a porozumenia.
Bieliková

Marika,Marika prosím ťa vráť sa ,som nepočujúca ,ale nadherny hlas mate a perfektne spievate,tak nemate co uvazovat,ukazte svoju volu to oni potrebuju ktory su este vaznejsi chorý drzim palce

Mila Marika, moc by si nas potešila, keby si sa objavila znova na televiznej obrazovke. Mame Ta radi a prajeme Ti,aby si spravne rozhodla. S pozdravom
Katarína z Dubnice nad Váhom

Drahá Marika, si skvelá žena. Verím, že nájdeš v sebe odvahu vystúpiť, tak ako to bolo v prípade piesne Vyznanie. Myslím, že ani jedno oko neostalo suché. Bolo to krásne a môže byť aj teraz. Ja nesledujem televíziu, ale možno by som si pozrela Tvoje vystúpenie. Každopádne nie si hviezda, ktorá zapadla prachom. Máš dobrých priateľov a podporu divákov. Ostaň s nami Marika, patríš medzi nás.
Andrea Naštová

marika vrať sa na podia ludom rozdavat lasku v podobe tvojich piesni, stale je prečo zit,ludia ta maju radi a ty to vies, musis bojovat inač to nejde Zuzana Kovacova

Dobrý deň Marika, každý si nesieme svoj bôľ na svojich pleciach a nie je ľahké všetko prijať tak, ako nám to život prichystal alebo sami sme k tomu dopomohli. Ale určite je na svete niekto, hoci len jeden človek, ktorý je rád, že nás vidí, počuje a úprimne prejaví radosť zo stretnutia. Píšem Vám túto prosbu, aby ste dokázali nájsť dostatok vnútornej sily, prišli do TV, svojou prítomnosťou prežiarili sálu a mnohým vašim fanynkám pohladili dušu. Prajem všetko krásne a veľa lásky...
Nika, Košice 


Milá Marika veľmi by si potešila svojich fanúšikov keby si prišla a zaspievala na finále Hitu storočia. Milujem Tvoje pesničky a stále dookola si púšťam staré platne.Pesničky ako sú:študenská láska,smetiarsky kráľ,cirkusový kôň,koloseum,vyznanie a desiatky daľších sú jedinečné a neopakovateľné len v Tvojom podani. Venuj nám skalným fanúšikom aspoň jednu,prosím. Ak sa rozhodneš že neprideš,rešpektujeme to a je nam jasne že máš na to dôvod. Alena Lieskovská, Nitra

Marika, rok 1980 som prežívala s Vami, ako laborantka som Vám odoberala krv na jiske, sledovala Váš boj o život. Vy ste tu a vedzte, že veľa ľudí s podobným postihnutím sa voľne pohybuje medzi nami, sú našou súčasťou. Marika, ste úžasná speváčka. Máte aj životné štastie, že ste stále populárna, ľudia Vás majú radi, osobne si poplačem pri Vašich piesňach. Marika, prosím Vás, vráťte sa na obrazovku a za to Vám vopred ďakujem. Čitateľka z Trenčína

Marika, ja som uz v Amerike 21 rokov. Pracovala som na Slovkoncerte v Kosiciaciach 12 rokov. Citim s Tebou, ale nestran as svojej prilezitosti. Is absolutne super spevacka a clovek, ktory citi hudbu. Chod na svetlo sveta, zasluzis is to. Ja stale pocuvam Miroslava Zbirku, mam TU jeho CD a mam aj Tvoje. Ked ste zacali robit Vasu hudbu, slovenska budba zaziarila. Nenechaj sa zabudnut, ludia na Teba nezabudli, nechaj as viest a nechaj niest Tvoj hudobny duch.Ja som stastna v Amerike no nidky nezabudnej odkial som prisla, nikdy nezabudnem na vplyv hudby do Teba, Miroslava Zbirku a Vasej skupiny. Mame dobru hudbu, pomoz jej rast. Kym som prisla do Ameriky, nikdy som is neuvedomila, ze mame krasne slovenske texty, ktorym viem byt vdacna AZ dnes a este aj moja dcera, ktora ma dnes 28 rokov pocuva Vasu hudbu. Je comu co zit? Marika, zober sancu, is absolutne super spevacka a slovek, tkory vie mnohym ludom s Tvojim osudom pomoct a docielit svoje sny. Zila som na Slovensku 29 rokov, boli to roky, na ktore nikdy nezabudnem, nikdy nebudem hanit moje rodne Slovensko, je to krajina, kde som prezila svoje detstvo, no nasla som nieco lepsie inde. Mam radaaAmeriku, ale nikdy nezabudnem na Slovensko! Opustila som krajinu, ktoru som mala rada, ale v tom case politicky nebolo vsetko v poriadku. Dnes som nasla slobodu, ale na Slovensko as vzdy vraciam velmi rada. :Marika, chod na ten koncert, som velmi hrda, ze som bola castou slovenskej hudby na Slovkoncerte, bola som velmi nestastna z toho co as Ti stalo, no nezabudni, ludia Ta maju radi, chcu Ta pocut, nesklam ich! Zboznujem Vasu hudbu Taba aj Miroslava Zbirku a Modus vobec. Nezabudnem na eru Elan a Vas, boli ste slovenskou historiou a vzdy budete.
Love Eva

Marika, potešila by si mnoho ľudí, keby si prišla a zaspievala v tom programe. Mňa osobne by to naozaj veľmi potešilo aj z dôvodu, že moje dve dievčence, ktoré si občas pospevujú Tvoje hity Ťa ešte nikdy nevideli spievať a mne je to veľmi ľúto, pretože si Ťa veľmi vážim. Spievať nielen výborne, ale aj srdcom je zážitok, ktorý vie sprostredkovať len málo ľudí a preto Ťa prosím ... príď.
Eva Jánska, Nitra

Aj ja sa pripájam k výzve, aby sa Marika vrátila na hudobnú scénu, ak jej to len trochu zdravie dovolí. Podľa mňa je to jasne a ďaleko najlepšia slovenská speváčka a určite jediná ktorá znesie svetové kritéria. Má mnoho úžasných skladieb. Minimálne 15 by ich malo patriť do súťaže o hit storočia. Z jej piesní sála úžasná sila a pri niektorých človeka skutočne až mrazí. Nechcem nikoho uraziť, ale na Slovensku sa Marikynim speváckym schopnostiam ani zďaleka nepribližuje so svojou tvorbou ani jedna jediná speváčka.
Roman

Marika, prosime Ta, vrat sa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cakame Ta.
Eva a spol.

Marika, prosím, vráť sa ešte aspoň raz. Máme Ťa veľmi radi.
Juraj s rodinou z Rožňavy

Marika netreba sa vzdávať máš stále medzi ľudmi tých, ktorí ťa majú radi, radi Tvoj spev ja už ud detstva až doposiaľ rada počúvam Tvoje piesne. I kekď mám už 48 rokov. Príď ak môžeš a Tvoj zdravotný stav ti to umožní. S pozdravom.
Jana

Marika to, že si sa po tej udalosti pre 27 rokmi uzavrela znamená, že si nepochopila, nepochopila, nepochopila, že nezáleží na tom, čo sa Ti stalo, ale že žiješ, a máš žiť medzi ľudmi ďalej a Tvoj údel v tomto živote je spievať. Marika, Ty si sa zatvorila medzi 4 steny ako do hrobu, ale život je - znova opakujem - medzi ľuďmi - na tejto planéte a žiť ako sa dá................ pozdravuje
Beata Mačicová

„Marika, prosím, vráť sa! Ty, Tvoj hlas a spôsob interpretácie piesní v Tvojom podaní je jedinečný, v porovnaní s Tebou sa ostatní javia ako amatéri.

Marika, tisícky ľudí by Vás chcelo vidieť a počuť Váš krásny hlas. My sa pridávame k nim. S pozdravom
Andrea, Patrik, Dušan

Marika. Slovensko na Teba nezabudlo. Ak Ti to zdravie dovolí vráť sa. Urobíš mnohým ľuďom radosť. Prajem veľa zdravia a pohody.
Robotník zo Slovnaftu

Marika si mojou favoritkou odkedy si začala spievať, preto ťa prosím, aby si zaspievala aj pesničku - Vyznanie - v relácii Hit storočia. Nikto ťa nenahradí ani zo SuperStar, tvoj hlas je krásny, citlivý, no proste naj. Teším sa na tvoje vystúpenie.
Elena Jánošová, Spišské Vlachy

Ahoj Marika, veľmi si prajem, aby si sa vrátila. Mám 43 rokov a Tvoje piesne
počúvam stále, dokonca i moje deti. Keď Ťa vidím v telke, zo záznamov a mráz
mi chodí po chrbte ako krásne spievaš, to čo, sa stalo, zahoď to za hlavu
a prosím Ži aspoň na chvíľu ja som mala vtedy sedemnásť, o pár menej ako Ty,
chodila som na priemyslovku, neviem ale stále, aj vtedy som verila tomu, že
raz sa vrátiš... Napriek všetkému stále Ťa počúvam, dokonca, som napísala
texty na piesne a nemám ich komu dať, len Tebe, prosím vrať sa
Eva

Ahoj Marika, moja dcera ma 5 rokov a chcela by vidiet ozajstnu princeznu, tak Ta prosime, aby si zapievala v Hite storocia. Dakujeme!
Diana a Natalia

ja by som chcel len odkazat, ze ak sa dobre citi, tak by vsetkych jej fanusikov (vcetne mna ) velmi potesilo, keby prisla, lebo ked ona spieva je to nadherne. Nic proti sise, ale nedokazala to tak zaspievat ako marika a nikto to nikdy tak dobre nezaspieva ako ona. To ona je slovensky spevacky hit storocia a nie nejaka pesnicka.
Peter Cibula

Ahoj Marika! Som tvoj ročník a keď si začínala bol som na ZVS v Košiciach. Tam som ťa aj prvý krát počul a bol som do teba zaľúbený, vlastne ešte stále som, ale už som šťastne ženatý, takže je to už trochu iná láska. Chcel by som ťa veľmi poprosiť, príď nám ešte zaspievať, alebo sa úplne vráť na koncertné pódiá. Ty a tvoj hlas ste jedinečný.
Anton Pokorný

Marika, prosím, využite túto šancu a vráťte sa! Nebojte sa, ak zaspievate niečo falošne, nebude to počuť, lebo všetci budeme spievať nahlas s Vami.
Jana, Košice

Marika, si viac než dobrá. Vráť sa. Slovensko Ťa potrebuje.
Ivana, Trenčín

Som ochrnutý ako Vy už 15 rokov. Pre nás rovnako postihnutých by malo platiť krédo: Viera vo vzkriesenie nám dáva nádej duševne tvoriť a milovať život aj v bolestivom utrpení.
Štefan, Stropkov

Môj sen je, aby som Vás opäť videl na pódiu. Toto zažiť a už nemusím do konca života nič vidieť.
Slavo, Piešťany

Marika, žiadny deň v živote sa neopakuje a keď sa človek svojím zaváhaním oň pripraví, veľakrát to ľutuje. Tvoji priatelia aj fanúšikovia chcú, aby si vystúpila, tak nie je čo riešiť.
Ján, Žilina

Marika naša zlatučká, veľmi krásne Vás prosíme, vráťte sa nám, veľmi Vás túžime vidieť opäť!
Marta, Bratislava

Je veľká škoda, že si, Marika, zavrela dvere za svetom. Prajem Ti veľa síl, aby si stlačila tú kľučku na dverách.
Eva, Horná Súča

Marika, v čase, keď Ty si mala ťažkú autonehodu a priviezli Ťa do Podunajských Biskupíc, tam aj môj ocko bojoval o život. On však svoj boj prehral. Ty ale žiješ, neuzatváraj sa pred svetom!
Zuzana, Bratislava

Marika, vráť sa na pódium. Dokážeš všetko.
Igor, Trenčín

Ak Marika cíti, že ju treba viac prosiť a prehovárať, tak ju prosím, aby sa ešte vrátila k spevu. Ale ak sa cíti šťastná bez spevu, prijímam to.
Mária, Bratislava

Marika, Tvoje pesničky nás s mojou terajšou manželkou (sme spolu 25 rokov) spojili. Viem, že to nemáš v živote jednoduché, ale previazanosť duší, Tvojej s publikom, pomôže obojstranne.
Števo, Bratislava

„Slnečná“ kráľovná, ktorá vyrástla z Dievčaťa do dažďa mi v mladosti rozpovedala piesňami jej Malý príbeh, ktorý som počúval pri fontáne, v ktorej sa na dne jagali Mince šťastia. Ešte vtedy som mal Voľné miesto v srdci, chodil som viac ako No5-krát do Ateliéru duše, z ktorého som videl Kam idú ľudia a želal som si: Marika zostaň - a Vy ste zostali kráľovnou dodnes a dlho ňou budete!
Emil, Banská Bystrica

Marika, ak treba, pôjdem potiahnuť za povraz, ktorým ťa vytiahneme z tej tvojej ulity :-)
Tinka, Levice

Boli ste a dodnes ste speváckym vzorom pre moju dospelú dcéru. Stále máte veľa mladých aj starších fanúšikov, ktorí Vás majú radi a chcú Vás počuť spievať.
Marta, Prievidza

Na nebi slovenskej populárnej hudby Ťa nikto nikdy nenahradí. Veľmi cítime Tvoju absenciu. Ozvi sa nám, Marika, milujem Ťa!
Dušan, Trnava

Ešte nikdy ste nám tak nechýbali, ako teraz. Veľmi nás posilníte svojím návratom a som presvedčený, že aj my posilníme Vás.
Dušan, Tisovec

Marika, neboj sa prísť k nám, vedz, že ľudia Ťa stále ľúbia. Modlíme sa za Tvoj návrat.
Inka, Bratislava

Pro mě jsi, Mariko, opradovou a jedinou česko-slovenskou královnou populární hudby!
Diana, Morava

Marika, niečo si v živote dokázala a málokto to môže o sebe na Slovensku tvrdiť. Keby ma vyzval hociktorý politik, nešiel by som, ale na výzvu Žbirku by som neváhal.
Marián, Sečovce

Pracoval som s hendikepovanou mládežou a sám mám zdravotné ťažkosti, takže chápem, aké je to pre Vás zložité. Ale azda dostanete silu, ktorú Vám dá radosť z toho, že toľkých ľudí sama urobíte šťastnými.
Peter, Bratislava

Vráť sa zas, bez Teba to nie je ono.
Ľuboš, Bratislava

Som Vašou fanúšičkou od začiatku Vašej kariéry a dodnes uchovávam Vašu fotografiu s podpisom, ktorú ste mi poslali. Prosím, vráťte sa na pódium, pretože speváčka Vašich kvalít sa rodí iba raz.
Andrea, Brezno

Marika, nikto Ti neberie právo slobodne sa rozhodnúť, ale rovnako Ty nám, státisícom Tvojich priaznivcov, nemôžeš odoprieť právo cítiť k Tebe lásku a obdiv a túžiť po Tvojom návrate. Urobme si navzájom radosť.
Ondrej, Košice

Videla som muzikál Neberte nám princeznú. Bol to fantastický zážitok, ale mal jednu chybu. Chýbala v ňom Marika. Určite už nie ako princezná. Stala sa z nej kráľovná. A tá si zaslúži nielen korunku, ale aj trón. A vôbec nezáleží, že ten trón má kolieska.
Emília, Bratislava

Marika, splnila by si sen miliónom ľudí. A splniť sny sa oplatí. A mne tiež. Som v tvojom veku a som sestra.
Marka, Hnúšťa

Marika mi veľmi pripomína moju mamku, ktorá mi zomrela pred rokom. Mamka ju mala tiež veľmi rada a viem, že aj ona by sa tam hore potešila, keby videla Mariku spievať.
Gabika, Košice

Keby sa Marika odhodlala 6. júla spievať, bol by to na Slovensku sviatok hudby.
Silvia, Detva

Marika, vráť sa! Značím si, kedy to bude a po roku zapínam televízor.
Viera, Martin

Marika, mala by si vyjsť zo svojho bytu a začať znova spievať, už kvôli svojim fanúšikom. Ľudia Ti to vrátia tisícnásobne a naplnia Ťa energiou.
Barbora, Kráľovský Chlmec

Marika, som síce nepočujúca, ale máte nádherný hlas a perfektne spievate. Ukážte svoju vôľu, tí, ktorí sú ešte vážnejšie chorí, to potrebujú.
Bačič, Bratislava

Boh nás stvoril na to, aby sme žili tak, ako on chce, nemôžeme to zmeniť. Tak sa zober a daj to, čo si dostala, všetkým.
Alena, Žilina

Som teraz po škaredom úraze tiež zatvorená v byte, ale ešte chodiť budem. Prosím, skúste to aj Vy.
Mirka, Bratislava
 
Ak to je možné nielen ja ale veľmi mnoho ľudí by uvítalo Mariku na televíznej obrazovke. Marika veľa, veľa zdravia !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivan Spacek

Marika tak isto ako tisice ludi na sk. Ludia ju miluju a ona by uz mohla im za tu doveru ukazat sa na podiu a urobit novy album,okrem toho su aj iny ludia ktory su na voziku a na tom nie je nic zle ,mam bratranca na voziku ,ale dokaze normalne zit a ma rad zivot.nie je dobre ked sa clovek utiahne ,to je velmi zle a okrem toho Marika je ziadana osoba a verim ,ze by mala neskutocny uspech ,keby mala aj turne. prajeme vsetko najlepsie a dufam ze ju uvidime
Nemec Maria, Karin Gaziova, Katarina Magyarova...

dobry den. strasne by som si prial aj ja ,aj mnohi moji znami vidiet vas zas na obrazovke,som dlho rocny fanusik,zijem v ke,ale pochadzam nedaleko od TURANY NAD ONDAVOU,takze tymto chcem podporit svoju rodacku. DAKUJEM
Slavomir Safranko

Marika, vráť sa prosím Ťa. Aj ja som ťažko zdravotne postihnutá, mám 37 rokov a moje ochorenie sa stále zhoršuje. Veľmi mi chýbaš pretože všetky tvoje piesne poznám, veď je to moja mladosť.
Slávka Faltinová

Mam 19 rokov a MAriku povazujem za najlepsiu spevacku aka sa na tomto svete narodila.... A preto by som bola rada, ak by som ju aspon raz, mohla vidiet spievat...
Maja Hrehová

Marika, prosím, príďte do Hitu storočia... Veľmi nám chýbate...
Patricia z Považskej Bystrice

Talentom, ktorý dostaneme od Boha, treba slúžiť. Na druhej strane sme dostali od Boha aj slobodnú vôľu. O to viac by mňa aj moju rodinu potešilo, keby si MARIKA v slobode Božích detí zvolila ÁNO, pretože je súčasťou našich nezabudnuteľných spomienok. Marika, vráť sa!
Drahomíra Tereňová

Marika, prosím Vás vráťťe sa na javisko,Váš hlas nesmie zmlknuť.
Váš ctitel Karol.

Pani Marika.... Vidieť Vašu tvár, či už naživo alebo prostredníctvom televíznej obrazovky, je ako vidieť slniečko na jasnej oblohe... A keďže na slovenskej scéne sa mi to zdá stále nejaké zamračené bez Vás, veľmi prosím, urobte nám nádherný slnečný deň aspoň na krátky okamih v Hite storočia.... Za to, že ste a že môžeme počúvať Vaše pesničky Vám ďakuje
Pavol z Pov. Bystrice

Milá Marika. Od detstva ťa obdivujem,famdím,som tvoja prívženkyňa aj moje deti ťa poznajú ,spievajú si tvoje piesne sledujú Hit storočia a posielame sms.Poteš nás starších i mladších. Marika, vráť sa! Chýbaš nám.
Renata Hnilicová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu