Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Dočekalová je vážne chorá! A muž jej zmizol...

Výhra Anete zatiaľ priniesla len starosti. Zobraziť galériu (17)
Výhra Anete zatiaľ priniesla len starosti. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Peniaze prinášajú starosti a veľké peniaze prinášajú veľké starosti.

To momentálne na vlastnej koži zisťuje aj výherkyňa jojkárskeho Celebrity Campu Aneta Dočekalová-Parišková (34), ktorá si minulú sobotu odniesla z reality show rovných päť miliónov korún.

Hneď sa totiž našlo dosť špekulantov, ktorí by jej chceli poradiť, čo s peniazmi. A Aneta sa nemôže oprieť ani o manžela Davida (30), ktorý uprednostňuje vlastné kšefty. Moderátorka je na všetko sama - a s nervami v koncoch...

Teraz si už možno želá, aby radšej skončila na druhom mieste. Peniaze totiž jemnú Anetu privalili ako mohutný balvan. A to si ich vraj vôbec neplánuje užiť. „O tom, že by som si za výhru niečo kúpila, som ani neuvažovala. Oblasťami môjho záujmu sú detské domovy a detská onkológia,“ prezradila Aneta. „Je predčasné hovoriť o konkrétnostiach, pretože peniaze ešte fyzicky nemám. Chcem však, aby pomoc bola adresná a efektívna,“ sľubuje moderátorka. Zatiaľ ešte nič nerozdeľuje, no našlo by sa veľa ľudí, ktorí by to boli ochotní urobiť za ňu. Okrem rôznych špekulantov ju začali bombardovať aj úplne cudzí ľudia s prosbami o výpomoc. „Je ich skutočne omnoho viac. Žiaľ, nie je v mojich silách všetkým vyhovieť,“ zúfa si Aneta.

Navyše je na všetko sama. Manžel David pri nej nebol ani uplynulú sobotu, keď na bratislavskej Kolibe päťmiliónový balík vyhrala - ani teraz, keď sa na ňu všetko valí a ona sa musí rozhodnúť, čo ďalej. David namiesto toho, aby stál v takomto dôležitom životnom období pri manželke, opustil Slovensko a uprednostnil služobné povinnosti v Českej republike.

A akoby toho nebolo málo, moderátorku sužujú aj zdravotné problémy. Tie si uhnala „vďaka“ kúpeľu v kockách ľadu počas finále Celebrity Campu. „Dostala som nádchu, zapálilo sa mi hrdlo a priedušky. Nie som však na maródke,“ pokašliava chorá výherkyňa. Anete sa teda potvrdilo, že peniaze prinášajú starosti a zodpovednosť. „Teraz je mojou prioritou práca. Až potom sa budem môcť venovať tejto téme,“ uzatvorila Dočekalová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu