Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Boučková sa s médiami súdi o milióny

Marianna Boučková sa rozhodla brániť proti špine, ktorú na ňu vyťahujú. Zobraziť galériu (12)
Marianna Boučková sa rozhodla brániť proti špine, ktorú na ňu vyťahujú.

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Marianna Boučková (30) má plné zuby špiny, ktorú na ňu niektoré médiá vyťahujú!

Po rokoch mediálnej štvanice sa pred niekoľkými dňami rozhodla rázne zakročiť a od dvoch slovenských médií chce vysúdiť spolu jeden a pol milióna korún...

Populárnej moderátorke Televíznych novín povolili nervy z neustáleho prepierania jej súkromia v novinách. Hoci proti neustálym výpadom sa už ako- -tak obrnila, tentoraz to niekto poriadne prehnal. Istý týždenník zverejnil fotomontáž, na ktorej pózuje nahá Marianna. A to bol vrchol ľadovca! „Považujem za neetické, ak sa na stránkach novín objavíte v situácii, v akej ste nikdy neboli,“ posťažovala sa Marianna priamo v susednom Česku pre portál idnes.cz.

Ďalší denník zas moderátorke v priebehu toho istého týždňa zavaril v Markíze, keď napísal, že sa čoskoro „môže ocitnúť na dlažbe“, a že „žobre o prácu v konkurenčnej televízii“.

Kým od nemenovaného denníka chce Boučková vysúdiť pol milióna korún, za svoju fotomontáž pýta rovný milión. To, že je pod právnou ochranou, oznámila moderátorka aj Novému Času. Jej meno a povesť má od týchto dní hájiť syn bývalého slovenského premiéra Ján Čarnogurský.

Prečo sa však Marianna rozhodla rázne zakročiť až po toľkých rokoch mediálnej pozornosti? „Už niekoľkokrát som mala snahu riešiť tieto záležitosti súdnou cestou. Keď som to konzultovala s kompetentnými, vždy ma odhovorili s dôvodom, že to nemá zmysel, lebo to stojí veľa peňazí a výsledok nie je zaručený.“ Marianna má však už všetkého plné zuby, preto zavelila do útoku: „Povedala som si, že niekto začať musí. Dúfam, že tým pomôžem nielen sebe, ale aj iným, ktorí po mne naberú odvahu riešiť to.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu