Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Boučkovej podraz s JOJ: Je za tým Honzík!

24. máj 2007, 11. 39 hod. Bratislava Hotel Danube: Novotný spoluprácu s JOJ-kou nevylúčil. Zobraziť galériu (5)
24. máj 2007, 11. 39 hod. Bratislava Hotel Danube: Novotný spoluprácu s JOJ-kou nevylúčil.

BRATISLAVA - V kauze tajného rokovania Marianny Boučkovej (30) a Františka Borovského nastal nečakaný zvrat! Nový Čas získal dôkaz, že na schôdzke moderátorky Televíznych novín Markízy a programového riaditeľa Jojky bol aj niekto tretí.

Po boku plavovlásky sa totiž objavil jej milenec Honzík Novotný (29). Okrem Marianny sa aj boháč z Mníchova zaujímal o džob v Jojke!

Už nielen Marianna Boučková, ale aj jej priateľ Jan Novotný má zálusk na teplé miestečko v televízii JOJ! Novému Času to potvrdil sám František Borovský: „Rokovania s pánom Novotným sú len v začiatočnom štádiu. Nehovorili sme o konkrétnom projekte, len ma zaujímalo, či má vôbec chuť účinkovať v televízii. Zatiaľ nie je rozhodnutý.“ S nagélovaným večným ženíchom ho čaká ďalšie stretnutie. A možno aj za prítomnosti Boučkovej...

Tá sa zrejme rozhodla, že pracovné schôdzky svojho milenca si zoberie pod ochranné krídla a na tajné stretnutie minulý štvrtok pozorne dohliadala. To, čo si o spolupráci s Jojkou myslí samotný Novotný, sa Novému Času zistiť nepodarilo, do uzávierky novín sa s ním nedalo skontaktovať. Isté však je, že jeho priateľka Marianna naňho čoraz viac striehne. Že by sa Honzík nevedel sám rozhodnúť?

Viac fotografií z pracovného stretnutia M. Boučkovej, J. Novotného a F. Borovského hľadajte v najnovšom vydaní týždenníka Nový Čas Ľudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu