Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Senášiová sa na Miss Universe dostala aj napriek aktom

Lucia Senášiová (druhá zľava) sa už v Mexiku pripravuje na Miss Universe aj napriek aktom. Zobraziť galériu (16)
Lucia Senášiová (druhá zľava) sa už v Mexiku pripravuje na Miss Universe aj napriek aktom.

MEXICO CITY - Táto fotografia je prvým dôkazom toho, že slovenská Miss Universe Lucia Senášiová (23) predsa len zastupuje svoju krajinu v Mexiku na svetovej súťaži krásy.

Ani to, že sa v minulosti niekoľkokrát ukázala pred objektívom fotografa tak, ako ju Boh stvoril, jej nezabránilo v tom, aby sa medzi krásky z celého sveta dostala. Ako je to možné, že jej dovolili súťažiť, veď to zmluva zakazuje? Žeby sa jej nedávne odhaľovanie podarilo ututlať? „V Mexiku bude musieť podpísať čestné vyhlásenie, že nikdy nenafotila akty ani nič podobné,“ povedal nedávno pre Nový Čas znalec modeliek Ivo Ladižinský. No Lucia sa tam už nejako dostať musela.

Možno tak, že poriadne zariskovala a podpísala vyhlásenie aj napriek tomu, že jej akty neobleteli iba celé Slovensko, ale aj celý svet, veď sexi plavovláska sa neraz ocitla na stránkach pánskych časopisov. Čo na to hovorí Lucia, sa Novému Času zistiť nepodarilo - odkedy odišla do Mexika, nezdvíha telefón. A ako na súťaži dopadne, uvidíme už v deň finále - 28. mája.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu