Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

ExVyvolený Erik: Ďalšie opletačky so zákonom!

Hilára Lakatošovie, alias Erika (34), včera predviedli pred senát svidníckeho súdu. Zobraziť galériu (14)
Hilára Lakatošovie, alias Erika (34), včera predviedli pred senát svidníckeho súdu.

SVIDNÍK - Okrem problémov so zákonom v Čechách má hviezda jojkárskej šou ťažkosti aj u nás. Na svidníckom súde čelí obžalobe za ublíženie na zdraví, výtržníctvo a útok na verejného činiteľa.

Erik Hilár Lakatošovie (34) skončil vo väzbe koncom marca. Polícia ho zatkla po tom, ako na neho pražský súd vydal eurozatykač kvôli krádeži, za ktorú si má v Čechách odsedieť 200 dní. Vyzerá to tak, že naši západní susedia si na kontroverzného Erika ešte budú musieť počkať.

Opletačky so zákonom má totiž víťaz VyVolených 2 aj na Slovensku. Na svidníckom súde sa včera malo začať pojednávanie. Podľa obžaloby Erik na Silvestra 2004 hodil Jozefovi do hlavy pohár a ďalší mu rozbil na hlave a navyše ho aj dvakrát udrel. Marka zasa pohárom trikrát udrel do hlavy. Vladimíra oblial pivom, rozbil mu na hlave tri poháre a dokonca ho pohrýzol do ukazováka. Všetci traja poškodení sa zo zranení liečili desať dní. Podľa informácií Nového Času Erik na troch mužov zaútočil, lebo muži ho obchytkávali, keďže mal oblečené ženské šaty.

Vo februári 2005 sa Erik zase dostal do potýčky s mužmi zákona. Podľa obžaloby im vulgárne nadával, a keď ho napomenuli, začal do nich hádzať kvetináče a topánky. Jeden z policajtov, ktorý sa chcel lietajúcim predmetom vyhnúť, sa pošmykol a podvrtol si koleno. Liečil sa 14 až 21 dní. Pojednávanie však odročili na koniec leta, lebo niektorí poškodení sa nedostavili. „Pravdepodobne budeme musieť najskôr rozhodnúť a až potom sa bude realizovať vydávacia väzba. Postup budeme konzultovať s Krajským súdom v Bratislave a aj s ministerstvom spravodlivosti. Požiadame o odklad vydania,“ objasnil predseda svidníckeho súdu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu