Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

JOJ bude Erikovi posielať balíky do basy

Erik Hilár Lakatošovie pre zatknutie dnes večer v travesty show nevystúpi. Zobraziť galériu (15)
Erik Hilár Lakatošovie pre zatknutie dnes večer v travesty show nevystúpi.

BRATISLAVA - V núdzi poznáš priateľa. Erika Hilára Lakatošovie (34), víťaza VyVolených 2, v utorok zatkla slovenská polícia a skončil v cele predbežného zaistenia.

A dnes ho budú vypočúvať. Až potom padne rozhodnutie, či kontroverzný milionár skončí vo vydávacej väzbe. Aj keď mu zatknutie poriadne skrížilo plány, lebo dnes večer mal vystupovať v travesty show, predsa so svojimi problémami neostal sám. Televízia JOJ je ochotná urobiť preňho, čo bude môcť...

Jojka, vďaka ktorej sa Erik stal milionárom, je ochotná poskytnúť mu aj právnu pomoc. Erik však televíziu v tejto veci zatiaľ nekontaktoval. „Keďže je víťaz reality show, nárok na rentu má aj keď bol zatknutý,“ povedal Peter Trnovec, PR manažér TV JOJ. K tomu, či televízia Erikovi bude v prípade, že skutočne skončí vo väzení, posielať rentu na účet priamo do basy, sa zatiaľ vyjadrovať nechcel. Čo sa týka balíkov, ktoré môžu obvinení a odsúdení dostávať, televízia je ochotná spraviť gesto. Keď to Erik bude chcieť a potrebovať, pošlú mu potrebné veci.

Iný pohľad na vec majú organizátori Mega Travesty Show Praha, ktorá sa bude konať dnes večer. Excentrický milionár mal byť jednou z hviezd večera. „Šou sa bude konať aj bez Hilára Lakatošovie. Jeho zatknutie nám program nenarušilo,“ povedala organizátorka akcie.

Erik skončil v cele po tom, ako ho zadržala slovenská polícia v utorok popoludní. Eurozatykač vydal pražský súd, ktorý žiada jeho dodanie do výkonu trestu. O exVyVoleného má záujem aj ďalší pražský súd pre podozrenie z trestnej činnosti, na ktorého eurozatykač podľa našich informácií slovenské justičné orgány ešte len čakajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu